جایگاه صنعت گردشگری در تحقق اقتصاد مقاومتی و تاثیر آن در بهبود فضای کسب و کار
Publish place: The first international conference on humanities with a native-Islamic approach and emphasis on new research
Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 539
This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICH01_119
تاریخ نمایه سازی: 9 مرداد 1395
Abstract:
امروزه توجه سیاستگذران و برنامه ریزان کشورها به صنعت گردشگری به عنوان یک استراتژی توسعه اقتصادی، فرهنگی ، امنیتی و سیاسی بیش از پیش معطوف این امر شده و آثار مثبت اقتصادی و فرهنگی آن مورد توجه جدی دولت ها و ملل گوناگون قرار گرفته است. بسیاری از کشورها با بهره گیری از این صنعت به نقطه اوج اهداف مورد نظر دست یافته به نحوی که بیشترین درآمد خود را از طریق آن تامین می کنند و در زمره کشورهای توسعه یافته جهان مطرح شده اند .. ازاین رو توجه به این مسئله و تلاش در جهت بهبود وضعیت اقتصادی و فرهنگی کشور از گذشته تا به امروز بسیار حائز اهمیت بوده و نیازمند فعالیت های همه جانبه در سطوح سیاسی ، فرهنگی و صنعتی می باشد. باتوجه به پتانسیل های موجود کشور در امر گردشگری و از آنجا که از نظر اقتصادی، یکی از صنایع پردرآمد ، پاک و کم هزینه ، صنعت توریسم و گردشگری است و همین طور لزوم تمرکز بر سرمایه های غیر نفتی ، پرداختن به موضوع گردشگری و تلاش برای گسترش آن در جهت بهبود وضعیت اقتصادی کشور با در نظر گرفتن جنبه های مختلف اقتصاد مقاومتی و ارتباط نزدیک این دو مقوله ، موضوعی بسیار مهم و درخور توجه می باشد. از این رو تلاش در جهت گسترش صنعت گردشگری که به عنوان صنعت سفید مطرح است باعث بهبود شاخص های اقتصادی کشور و به حرکت درآوردن چرخ های اقتصاد کشور در زمینه ی رفع بیکاری و ایجاد اشتغال و همچنین جلوگیری از خروج ارز از کشور و کاهش میزان اتکای دولت بر درآمدهای نفتی می باشد و در نتیجه می تواند تحول شگرفی در نظام اقتصادی کشور ایجاد نماید. لذا با توجه به اهمیت نقش گردشگری در تحقق اقتصاد مقاومتی، این مقاله به بررسی نقش صنعت گردشگری در توسعه زیرساخت ها و بهبود فضای کسب و کار می پردازد.
Keywords:
Authors
محمدتقی محمودی
عضو هیات علمی گروه مدیریت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد
یونس نادعلی
دانش آموخته کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد
سیامک حیدری
دانش آموخته کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :