بررسی رابطه بین انگیزه پیشرفت و یادگیری با خودکارآمدی پژوهشی دانشجویان تحصیلات تکمیلی

Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 738

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

ESCONF01_562

تاریخ نمایه سازی: 16 شهریور 1395

Abstract:

از مهم ترین حیطه هایی که اثرات خودکارآمدی و احساس اطمینان در آن مورد بررسی قرار گرفته است ، حیطه تحقیق و پزوهش است که در کشور ما به آن کمتر پرداخته شده است .از آنجا که پژوهش ، یادگیری و آموزش آن ، از فرایندها ومهارت های مهم و اساسی برای دانشجویان به خصوص در مقاطع بالا است و نقش مهمی در بهبود فرایندهای آموزشی و گسترش خدمات علمی در جامعه دارد ، لذا یکی از موضوعات مورد تأکید در این حیطه ، باورها و انگیزش های خود محقق ونقش آنان در سوق دادن او به سمت پژوهش و تحقیق می باشد. از جمله مهم ترین آنان انگیزه پیشرفت در یادگیری از سمتمحقق )دانشجوی تحصیلات تکمیلی( یا میل او به تحقیق و پژوهش و اثر این متغیر در اطمینان وی به توانمندی خود برای انجام پژوهش می توان نام برد. زیرا اضطراب و تردید در توانایی انجام پژوهش و خودکارآمدی پژوهشی پایین ، از عواملیهستند که می توانند تمایل به انجام پژوهش را در دانشجو تضعیف کند .هدف ما از گردآوری این مقاله )مروری( پر رنگ کردن نقش متغیر انگیزه پیشرفت در یادگیری و تأثیر آن بر خودکارآمدی پژوهشی دانشجویان تحصیلات تکمیلی می باشد.نتایج نشان داده است که بین انگیزه پیشرفت در یادگیری و خودکارآمدی پژوهشی دانشجویان تحصیلات تکمیلی رابطهمثبت و معناداری وجود دارد و برای این که بتوان احساس اطمینان دانشجویان نسبت به توانایی هایشان و تصور آنها از مهارت پژوهشی شان را بهبود بخشید باید میزان انگیزه پیشرفت در یادگیری را در آنان ارتقاء دهیم.

Keywords:

انگیزه پیشرفت در یادگیری , خود کار امدی , خود کار امدی پژوهشی

Authors

هما حیدری

دانشجوی کارشناسی ارشد

حسین مومنی مهموئی

استاد دانشگاه آزاد اسلامی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • کدیور، پروین، (382 1)، روانشناسی تربیتی، انتشارات سمت، تهران. ...
  • Betze, baken. (2001). Gender differences in self- efficacy and academic ...
  • Sholdse, . (1990). Cross- cultural assessment of coping resource. The ...
  • Karen, L., Rutler, B., Smitt, H. (2005). The effects of ...
  • luo, H. (2010). The construction of the self . New ...
  • نمایش کامل مراجع