بررسی اثر عوامل فرآیند بر مشخصات داربستهای متخلخل کلسیم فسفاتی دو فازی TCP/HA تهیه شده با استفاده از نفتالین برای کاربردهای مهندسی بافت استخوان
Publish place: New Materials National Congress
Publish Year: 1387
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 2,395
This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NEWMATERIALS01_181
تاریخ نمایه سازی: 31 فروردین 1387
Abstract:
در این تحقیق از مواد اولیه مناسب برای تهیه بیومواد دو فازی قابل جذب شامل هیدروکسی آپاتیت (HA) و تری کلسیم فسفات (TCP) استفاده شده است. نفتالین به عنوان عامل ایجاد تخلخل مورد استفاده قرار گرفت. نمونه های داربست به شکل قرص به روش شکل دهی با پرس تک محوره و زینترینگ تهیه شد. دمای زینترینگ و نیروی پرس به عنوان عامل متغیر در فرایند ساخت داربست انتخاب گردید. بررسی های ساختاری، فازی به روش XRD و FTIR انجام گردید. از میکروسکوپ الکترونی روبشی برای بررسی اندازه و توزیع تخلخل ها و اتصال آنها به یکدیگر استفاده شد. نمونه های زینتر شده از فازهای TCP و HA تشکیل شده و هیچ مقدار ناخالصی باقیمانده از نفتالین و چسب در نمونه های زینتر شده شناسایی نگردید. شرایط فرایند و مواد مورد استفاده به گونه ای طراحی شدند که منجر به بروز تخلخل های غیرقابل کنترل در نمونه ها نشوند. دمای زینترینگ 1200 درجه سانتیگراد و فشار 220MPa مگا پاسکال به عنوان مقادیر بهینه این متغیرها تعیین گردیدند. محصول به دست آمده در این تحقیق دارای تخلخل هایی با توزیع یکنواخت، با اندازه متوسط 200-50 میکرون می باشند. سطوح داخلی حفره های در نمونه های زینتر شده در شرایط بهینه از ناهمواری مطلوب برای امکان استفاده از این ماده برای کاربردهای مهندسی بافت برخوردار است.
Keywords:
Authors
رعنا طلوعی
پژوهشگاه مواد و انرژی، پژوهشگاه مواد و انرژی، آزمایشگاه بیو مواد
رقیه نعمتی
پژوهشگاه مواد و انرژی، آزمایشگاه بیو مواد
علی اصغر بهنام قادر
استادیار، پژوهشگاه مواد و انرژی
علیرضا آقایی
استادیار، پژوهشگاه مواد و انرژی
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :