شبیه سازی مدل اجزاء محدود(FEM) و تحلیل هارمونیکی جریان هجومی و جریان اتصال کوتاه حلقه به حلقه در ترانسفورماتورهای قدرت و تمایز آنها بر اساس هارمونیکهای سوم و چهارم
Publish place: The first national conference on new approaches in electrical and computer engineering
Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,202
This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NAECE01_010
تاریخ نمایه سازی: 26 شهریور 1395
Abstract:
یکی از آثار منفی ایجاد جریان هجومی ترانسفورماتور، احتمال ایجاد اختلال در سیستم حفاظتی آن است. از آنجا که دامنه جریان هجومی بین 8 تا بعضا 30 برابر جریان نامی ترانسفورماتور است و دارای دامنه بسیار زیادتری نسبت به حد مجاز جریان دائمی سیم پیچ می باشد، ممکن است به دلیل داشتن ویژگی مشابه به جریان خطای حلقه به حلقه سیم پیچ ترانسفورماتور از حیث دامنه، در هنگام تحریک ترانسفورماتور باعث عملکرد غلط ریه دیفرانسیل ترانسرفورماتور بشود. از این رو پژوهشگران همواره درصدد یافتن راهی برای متمایز کردن جریان هجومی از جریان خطای داخلی ترانسفورماتور بوده تا با تشخیص آن از جریان خطا از عملکرد بی مورد رله دیفرانسیل ترانسفورماتور جلوگیری کنند. یکی از راه های مناسب جهت این امر، استفاده از ماهیت هارمونیک های دوم تا هفتم و مولفه DC جریان و هجومی از جریان خطای داخلی ترانسفورماتور ارائه میشود. نتایج شبیه سازی نشان می دهد در میان هارمونیک ها، تنها هارمونیکهای دوم تا چهارمند که می توان از آن ها بعنوان معیار تفاوت و تمایز جریان هجومی از جریان اتصال حلقه به حلقه سیم پیچ ترانسفورماتور کمک گرفت. هم چنین این نتایج ثابت می کند مولفه DC و هارمونیکهای پنجم تا هفتم برای جریان هجومی و جریان خطای اتصال حلقه به حلقه تفاوت واضحی ندارند که اثبات این موضوع این موضوع برتری این کار بر کارهای اخیر محسوب می شود. همچنین دفت بالای ابزار FEM از دیگر مزیات این کار است.
Keywords:
Authors
علی هاشمی پناه
کارشناسی ارشد دانشگاه شهید بهشتی تهران
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :