میزان تمایل به بهسازی و نوسازی از طریق مؤلفه های کالبدی با میزان درآمد، تحصیلات و سابقه سکونت در بافت(مطالعه موردی: شهر لامرد)
Publish place: کنفرانس سالانه علمی - تخصصی عمران، معماری، شهرسازی و علوم جغرافیا در ایران باستان و معاصر
Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 381
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
SCEAUG01_013
تاریخ نمایه سازی: 11 آبان 1395
Abstract:
امروزه کشور ایران با درصد قابل توجهی از بافت های فرسوده و قدیمی مواجهه می باشد. براساس بر آورد وزارت مسکن و شهرسازی در کشور بیش از 50 هزار هکتار بافت فرسوده شهری وجود دارد که به دلیل کمبود اعتبارات و عدم شناخت کامل از چگونگی و ویژگی های این مناطق، دولت را در امر برنامه ریزی و خروج بحران از این حجم زیاد بافت های فرسوده با مشکل مواجهه کرده است ، به طوریکه یکی از اهتمام های دولت دهم در راستای سیاست های صحیح شهرسازی و خروج از معضلات کلان شهرها ، احیاء و بازسازی پهنه های بافت های فرسوده شهری بوده است.شهر لامرد در جنوب استان فارس با وسعت در حدود 1428 هکتار مساحت دارد که 55.6 هکتار از مساحت شهر لامرد را بافت فرسوده تشکیل می دهد. روش تحقیق مورد مطالعه به صورت توصیفی – تحلیلی و نوع آن کاربردی می باشد . به منظور جمع آوری آمار و اطلاعات و با توجه به حجم نمونه بدست آماده با استفاده از فرمول کوکران، از بین 3106نفر جمعیت محلات فرسوده شهر لامرد به صورت تصادفی اقدام به توزیع 343 پرسش نامه بین ساکنین این محلات گردید. داده های پرسشنامه ها در نرم افزارSPSS مورد تجزیه تحلیل قرار گرفت. نتایج به دست آمده بین سابقه سکونت وتحصیلات با بهسازی و نوسازی از طریق مولفه های کالبدی رابطه وجود دارد. .لی با میزان درآمد رابطه ندارد.
Keywords:
Authors
طاهره عرفان منش
دانش آموخته کارشناسی ارشد دانشگاه یزد
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :