سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

فراوری هماتیت از باطله های کارخانه تغلیظ مجتمع سنگ آهن گل گهر

Publish Year: 1378
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 11,462

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SMEC01_024

Index date: 27 May 2008

فراوری هماتیت از باطله های کارخانه تغلیظ مجتمع سنگ آهن گل گهر abstract

هدف اصلی این تحقیق، بررسی چگونگی امکان بازیابی همساتیت از باطله های مجتمع سنگ آهن گل گهر در مقیاس آزمایشگاهی بمنظور تولید کنسانتره قابل قبول برای صنایع فولاد سازی است. دستیابی به عیار قابل قبول در آهن و کاهش میزان فسفر اولویت تحقیق قرار گرفتند. پس از مطالعه تحقیقاتی که در سالهای گذشته روی بازیابی هماتیت انجام گرفته بود، از میان روش های فراوری خشک و تر، روش جدایش مغناطیسی شدت زیادتر برای بررسی فرآوری هماتیت در مقیلس آزمایشگاهی انتخاب شد. با توجه به مشخصات باطله گل گهر نمونه ای با d80=590μm برای آزمایشها انتخاب شد. آنالیز شیمیایی این نمونهP 0.31% و 37.5%Fe و 0.98S بود که با مشخصات نمونه معرف انطباق نزدیکی داشت. پس از مطالعات میکروسکپی به عمل آمده، مشخص شد که احتمالا ذرات هماتیتی در دانه بندی حدود 200μm برای انجام آزمایشهای جدایش مغناطیسی مناسب هستند. نمونه ها پس از خردایش در دانه بندی های d80=(590،240،160،75)μm توسط جدا کننده مغناطیسی شدت زیاد تر تغلیظ شدند. به منظور حصول اطمینان از عدم کارایی روش خنک، چند تست توسط دستگاه جدا کننده مغناطیسی شدت زیاد خشک انجام شد که نتایج آن رضایتبخش نبود و میزان خطای بازیابی در سطح اعتماد مهندسی بسیار زیاد بود. نتیجه بهینه در جدایش تر، در دانه بندی d80=240μm و شدت میدان مغناطیسی بیش از 9000Gauss، به دست آمده که کنسانتره به دست آمده شامل 0.13%P < و 63%Fe > و 0.4%S < با بازیابی وزن آهن برابر 96% بود که در سطح اعتماد مهندسی 9%± خطا داشت. کنسانتره حاصل از نظر ترکیب برای مصرف در صنایع ذوب آهن مطلوب می باشد که در این زمینه باید بررسی اقتصادی مفصلی صورت گیرد. به منظور بررسی راهی برای منطبق کردن مشخصات کنسانتره هماتیتی با محصول اصلی کارخانه گل گهر، عملیات فلوتاسیون معکوس روی این کنسانتره انجام گرفت. در کنسانتره هماتیتی حاصل، بازیابی وزنی بیش از 61% است و درصد فسفر و گوگرد به ترتیب به 09%، 0 و 4%، 0 کاهش یافته است. میزان عیار آهن این کنسانتره قابل قبول است ولی عیار فسفر و خصوصا گوگرد آن به میزان مطلوب نظر نرسیده است.

فراوری هماتیت از باطله های کارخانه تغلیظ مجتمع سنگ آهن گل گهر authors

کورش بهروزی

کارشناس ارشد معدن از دانشگاه شهید باهنر کرمان

محمد رنجبر

دانشیار بخش مهندسی معدن دانشگاه شهید باهنر کرمان.

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
حلاجی، امیر؛ مطالمه کانی شاسی عتاصر کمپاب و منثا کانار ...
ed., pergamon prs, _ 79_83 (1981) دم2 [3] Wills B. ...
نعمت اللهی، حبین؛ مکانه آرایی، انتشارات د"نشگاه تهران، (1371) ...
Wasmuh _ D., Unkelbach K. H.; *Recent developments _ magmetic ...
_ رضایی، بهرام؛ تکنولوژی فراوری مواد ممدنین، انتشارات نور، (1376) ...
Acres Davy Consultants; _ engineering for expapsion of tbe crushing ...
Emi j., _ of heoatite coitept of ore froM _ ...
Becker U., Hochella M.F. ; The electronic sructure of beMatite ...
Svoboda S.; *Magetic qetbods for *ke _ of minerals"', elsevier ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "فراوری هماتیت از باطله های کارخانه تغلیظ مجتمع سنگ آهن گل گهر" توسط کورش بهروزی، کارشناس ارشد معدن از دانشگاه شهید باهنر کرمان؛ محمد رنجبر، دانشیار بخش مهندسی معدن دانشگاه شهید باهنر کرمان. نوشته شده و در سال 1378 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس دانشجویی مهندسی معدن پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 7 خرداد 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 11462 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هدف اصلی این تحقیق، بررسی چگونگی امکان بازیابی همساتیت از باطله های مجتمع سنگ آهن گل گهر در مقیاس آزمایشگاهی بمنظور تولید کنسانتره قابل قبول برای صنایع فولاد سازی است. دستیابی به عیار قابل قبول در آهن و کاهش میزان فسفر اولویت تحقیق قرار گرفتند. پس از مطالعه تحقیقاتی که در سالهای گذشته روی بازیابی هماتیت انجام گرفته بود، از میان ... . برای دانلود فایل کامل مقاله فراوری هماتیت از باطله های کارخانه تغلیظ مجتمع سنگ آهن گل گهر با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.