سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی میزان تحیق پذیری طرح های توسعه شهری (مطالعه موردی: طرح جامع شهر زابل)

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 801

This Paper With 20 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ESUD02_278

Index date: 12 November 2016

ارزیابی میزان تحیق پذیری طرح های توسعه شهری (مطالعه موردی: طرح جامع شهر زابل) abstract

با پیشرفت روز افزون جوامع انسانی جوامع شهری نیز دچار دگرگونی ها و پیچیدگی های فراوانی شده است. این دگرگونی و پیچیدگی همه ابعاد زندگی انسان ساکن در شهرها را در بر می گیرد. در این بین ، هرگز در تاریخ بشر، برنامه ریزی مانند امروز طلایه دار نبوده است به عبارتی برنامه ریزی هم حالت پیش بینی کننده و هم حالت واکنشی دارد در هر مورد برنامه ریزی به مسائل اشفته و بحث انگیز اما بسیار مهم می پردازد که عام المنفعه شناخته شده اند. در این میان طرح جامع شهری به عنوان نمونه ای از برنامه ریزی به مسائل اشفته و بحث انگیز اما بسیار مهم میپردازد که عام المنفعه شناخته شده اند. در این میان طرح جامع شهری به عنوان نمونه ای از برنامه ریزی به منظور تدوین برنامه و تعیین جهات توسعه شهر و تامین نیازمندی های ان بر مبنای پیش بینی ها و اهداف توسعه شهری تهیه میشود. این پژوهش از نظر هدف از نوع کاربردی و از نظر ماهیت و روش از نوع تحقیقات توصیفی و تحلیلی مباشد. روش گرداوری داده ها و اطلاعات در این پژوهش به دو روش کتابخانه ای و میدانی میباشد. بدین ترتیب که در مبانی نظری و ادبیات پژوهش از روش کتابخانه ای و برای تحلیل و ارزیابی هرکدام از فرضیه ها از روش میدانی پرسشنامه ای استفاده گردید و سپس به منظور تجزیه و تحلیل دادهها ار ابزارهای مختلف از جمله: نرم افزار Arc GIS و نرم افزارهای اماری استفاده شد و در نهایت برای شناسایی درصد تحقق پذیری تجزیه و تحلیل داده ها از ابزارهای مختلف کدام از کاربی ها در حوزه شهری از ماتریس اهداف و اقدامات استفاده گردید. نتایج نشان دهنده این امر میباشد که طرح جامع زابل در زمینه دستیابی به اهداف پیشنهادی طرح در حوزه کاربری زمین موفقیت امیز نبوده است و هم چنین از مهمترین دلایل عدم تحقق طرح جامع شهر زابل ضعف مدیریت اجرایی شهر میباشد.

ارزیابی میزان تحیق پذیری طرح های توسعه شهری (مطالعه موردی: طرح جامع شهر زابل) Keywords:

ارزیابی میزان تحیق پذیری طرح های توسعه شهری (مطالعه موردی: طرح جامع شهر زابل) authors

اکبر کیانی

استاد گروه جغرافیا و برنامه ریزی دانشگاه زابل

مریم بارانی توانا

دانشجوی کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری دانشگاه زابل

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
باقری تبار، ناهیده (1388)، ارزیابی طرح جامع شهر سراب با ...
پور محمدی، محمد رضا (1382)، برنامه ریزی کاربری اراضی شهری، ...
پوراحمد، احمد.، سیف الدینی.، فرانک، نیک پور0، عامر (1388)، بررسی ...
توفیقی، فیروز، (1369)، مجموعه مباحث و روش های شهرسازی مسکن، ...
سعید نیا، احمد (1383)، کاربری زمین شهری. جلد دوم، انتشارات ...
شیعه، اسماعیل (1381)، مقدمه بر مبانی برنامه‌ریزی شهری، انتشارات دانشگاه ...
فرج زاده، کریم (1385)، تحلیل و بررسی توسعه فیزیکی شهر ...
مهندسین مشاور بانیان (1383)، طرح جامع شهر پارس آباد مغان، ...
همپانژاد، احمد. 1388. تحلیلی بر کسترش کالبدی شهر ارومیه. پایان ...
Chapin, E. 1979. urban land use planning. Chicago university of ...
Isocarp applicant member, DUBAI 202) URBAN MAS TERPLAN _ 2012, ...
Pearson, d. 1970. monitoring and evauation, planners feedback official architecture ...
Roland Heicke and etal, (2015), landuse plan berlin, edited by ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی میزان تحیق پذیری طرح های توسعه شهری (مطالعه موردی: طرح جامع شهر زابل)" توسط اکبر کیانی، استاد گروه جغرافیا و برنامه ریزی دانشگاه زابل؛ مریم بارانی توانا، دانشجوی کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری دانشگاه زابل نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی دومین کنگره بین المللی علوم زمین و توسعه شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کاربری زمین شهری، تحقق پذیری، طرح جامع، زابل هستند. این مقاله در تاریخ 22 آبان 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 801 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با پیشرفت روز افزون جوامع انسانی جوامع شهری نیز دچار دگرگونی ها و پیچیدگی های فراوانی شده است. این دگرگونی و پیچیدگی همه ابعاد زندگی انسان ساکن در شهرها را در بر می گیرد. در این بین ، هرگز در تاریخ بشر، برنامه ریزی مانند امروز طلایه دار نبوده است به عبارتی برنامه ریزی هم حالت پیش بینی کننده و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی میزان تحیق پذیری طرح های توسعه شهری (مطالعه موردی: طرح جامع شهر زابل) با 20 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.