بازتعریف تفاوت معماری بومی و معماری سنتی
Publish place: The Second International Conference on Architecture, Civil Engineering and Urban Planning at the beginning of the third millennium
Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 6,619
This Paper With 15 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
IACUT02_255
تاریخ نمایه سازی: 25 آذر 1395
Abstract:
امروزه نویسندگان مختلف در نوشته هایشان از واژه های گوناگونی گاه درست و گاه نادرست برای معماری بومی استفادهمی کنند، با اینکه معماری بومی به دور از تخصص ها تحقق می یابد و جوابگوی نیازهای یک جامعه در ارتباط با عواملطبیعی و خواسته های معنوی انسان ها است، و با مشارکت آنان، در تدبیر و در اجرا زاده می شود، از زندگی روزمره آنانالهام می گیرد و به دور از خودنمایی، استقرار می یابد و منعکس کننده زمینه های زیست محیطی، فرهنگی و تاریخیاست که در آن بوجود آمده است، اما رسیدن به تعریفی صحیح از این معماری و شناخت تفاوت های این نوع معماری بادیگر معماری ها در عصر کنونی که فقط معماری بومی را به عنوان ظرف و میراثی از گذشتگان تلقی می کنند، و میپندارند این معماری میراث مردمانی ست که آموزش معماری ندیده بودند و بدون معمار به ساخت وساز می پرداختند،لازم و ضروری می باشد. این مقاله در روشی تحلیلی- توصیفی سعی دارد تعاریف صاحب نظران از معماری بومی راگردهم آورده، ویژگی هایش را بررسی کرده و از این نوع معماری در گذر زمان سخن بگوید، همچنین باز تعریفی ازسنت، معماری سنتی و ویژگی های آن دارد و در آخر تفاوت معماری بومی و معماری سنتی را بازگو می کند.
Keywords:
Authors
حمزه غلامعلی زاده
استادیار دانشگاه گیلان
متین حسن زاده
دانشجوی کارشناسی ارشد معماری- پردیس دانشگاه گیلان
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :