سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

نگرشی نو به خشت، عنصری دوستدار محیط زیست

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 856

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

UPUE03_187

Index date: 15 December 2016

نگرشی نو به خشت، عنصری دوستدار محیط زیست abstract

امروزه یکی زا مسائل مهمی که بشر با آن مواجه است انرژی و معضلات زیست محیطی می باشد لذا از اهداف کلیدی طراحی و ساخت در آینده، می توان توجه به نسلهای بعدی حفاظت از محیط زیست جهانی و بهره گیری از انرزی های تجدید شونده را نام برد با استفادهاز تکنولوژی های بومی و بهره بردرای از انرژی های محیط، تحقق این مهم امکان پذیر خواهد بود این تکنولوژی ها تاثیر زیادی در مسئله پایداری دارند زیرا وجه مهم آنها توجه به بستر و زمینه طراحی بنا و هماهنگی با فرایندهای طبیعی می باشند معماری گلین به عنوان وجهی از معماری بومی سرپناه و یادگار هزاران ساله بشر در بخشهای از کره زمین است که به همراه بهره برداری از توان های محیطی و در پرتو تبادل تجربیات ، تدریجا به مراحلی از رشد و رسیده و به پیکره های متعالی ارتقاء یافته است امروزه اندوخته های دیرینه معماری گلین در اثر غفلت از ارزشها و عدم آگاهی نسبت به قابلیتهای ان رو به اضمحلال است و اعتبار خود را از دست داده است د راین میان خشت به عنوان نمونه بارز بوم آوردی در معماری گلین قدیمترین مصالح بنایی و ساختمانی است که در ایران قدمیت نیزدیک به ده هزار سال دارد در توجیه چرایی پژوهش بر روی خشت و مزیتهای و این مصالح اصیل می توان مقالات متعددی به رشته تحریر درآورد اما این نوشتار به منظور گریز از تکرار،با روش تحقیق توصیفی تحلیلی و با استفاده از مطالعات کتابخانه ای اسنادی بر روی برتریه ای زیست محیطی و بازدهی خشت در انرژی متمرکز شدهاست مقایهس مزایای زیست محیطی خشت با مصالح متداول و حتی خشت تثبیت شده و دریفات ویژگی های قابل توجهی من جمله مصرف حداقلی انرژی در تولید و سخت خشت و اسایش حرارتی در طول عمر بنای خشتی بیانگر این نکته است که باید در جهت استفاده از این عنصر معماری که می تواند عاملی موثر در تحقق توسعه پایدار باشد تجدیدنظر شود و نگرشی نوین به خشت راهگشای بسیاری از معضلات زیست محیطی امروزه خواهد بود.

نگرشی نو به خشت، عنصری دوستدار محیط زیست Keywords:

نگرشی نو به خشت، عنصری دوستدار محیط زیست authors

منصوره درمحمدی

کارشناسی ارشد معماری دانشگاه یزد

نریمان فرحزا

دکتری معماری استادیار دانشکده معماری و رییس پژوشگده معماری بومی دانشگاه یزد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
مسرت، حسین، (1384)، در آئینه خشت خام: خشت از دیدگاه ...
مینکه، گرنت، شیوه‌های ساخت بناهای گلی مقاوم در برابر زلزله، ...
به معماری متعهد به زمینه معرفی، نقد و تطبیق چهار ... [مقاله کنفرانسی]
Maini, Satprem, (2005), "Eearthen architecture for sustainable habitat and compressed ...
Contemporary Stabilised Earth Construction by Construction Professionals, Archnet-IJAR, International Journal ...
Agarwal, Anil, (1982), "Research: Mud as a Traditional Building Material". ...
Zami, Mohammad Sharif, Lee, Angela, (2010), Contemporary earth construction in ...
Communities Scotland, (2006), An evaluation of earth masonry in affordable ...
Downton, Paul, (2013), "Mud brick", http : //www .yourhome. gov. ...
Zami, Mohammad Sharif, Lee, Angela, (2010), "Economic benefits _ contemporary ...
Abu-Hammad, N.O, (2011), "Architectural Mud Brick Prototypes As Efficient and ...
Zami, Mohammad Sharif, (2011), C ounterb alancing Benefits and Drawbacks ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "نگرشی نو به خشت، عنصری دوستدار محیط زیست" توسط منصوره درمحمدی، کارشناسی ارشد معماری دانشگاه یزد؛ نریمان فرحزا، دکتری معماری استادیار دانشکده معماری و رییس پژوشگده معماری بومی دانشگاه یزد نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس بین المللی دستاوردهای نوین پژوهشی در مهندسی عمران، معماری و مدیریت شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله خشت، محیط زیست، انرزی معماری گلین هستند. این مقاله در تاریخ 25 آذر 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 856 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه یکی زا مسائل مهمی که بشر با آن مواجه است انرژی و معضلات زیست محیطی می باشد لذا از اهداف کلیدی طراحی و ساخت در آینده، می توان توجه به نسلهای بعدی حفاظت از محیط زیست جهانی و بهره گیری از انرزی های تجدید شونده را نام برد با استفادهاز تکنولوژی های بومی و بهره بردرای از انرژی های ... . برای دانلود فایل کامل مقاله نگرشی نو به خشت، عنصری دوستدار محیط زیست با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.