تأثیر آگهی تبلیغاتی برند ورزشی آدیداس بر فعالیت امواج مغزی مشتریان در بازاریابی عصبی

Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 585

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

ASSF01_023

تاریخ نمایه سازی: 5 بهمن 1395

Abstract:

مقدمه: هدف پژوهش حاضر، بررسی تأثیر آگهی تبلیغاتی برند ورزشی آدیداس بر فعالیت امواج مغزی و تغییرات الکتروآنسفالوگرافیک مشتریان در بازاریابی عصبی است. روششناسی: تحقیق حاضر کاربردی و از نوع تجربی است. نمونهی آماری پژوهش حدود 40 نفر از دانشجویان دانشگاه تبریز (10 نفر ورزشکار علاقهمند به مارک آدیداس، 10 نفر غیرورزشکار علاقهمند به مارک آدیداس، 10 نفر ورزشکار غیرعلاقهمند به مارک آدیداس و 10 نفر غیرورزشکار غیرعلاقهمند به مارک آدیداس، همگی راستدست، در ردهی سنی 35-20 سال و بدون هیچگونه سابقهی بیماری و جراحی در نواحی سر و جمجمه) بودند. ابزار گردآوری دادهها در تحقیق حاضر، دستگاه پروکامپ 2بود. مدل کلی تحقیق از چهار عنصر اصلی، گزینش افراد و انتخاب نمونه، مشاهده و بررسی فعالیت امواج مغزی آزمودنیها قبل از مشاهدهی آگهی تبلیغاتی آدیداس، بررسی فعالیت امواج مغزی آنها حین مشاهدهی آگهی تبلیغاتی آدیداس و در نهایت بررسی فعالیت امواج مغزی بعد از مشاهدهی آگهی تبلیغاتی آدیداس بود. اطلاعات حاصل با استفاده از نرم افزار BioGraphInfiniti و Spss16 به دادههای کمی تبدیل شدند. از آزمون تحلیل واریانس با اندازه های مکر6ر (هم بسته) و از رویکرد لامبدای ویلکز برای تجزیه و تحلیل دادهها استفاده شد. نتایج: تایج پژوهش نشان داد، میانگین فعالیت فرکانس دلتا، تتا، آلفا و بتا در هر چهار گروه در قبل، حین و پس از مشاهده ی تبلیغات تفاوت دارد. نتیجهگیری: بنابراین، با ایجاد زمینهی درک همهجانبه و بهتر مصرفکننده و توسعهی دانش پایه در این حوزه، می توان ، امکان تحقق و دسترسی اهداف تبلیغاتی را در بخش ورزش در کشور تسهیل کرد.

Authors

حوریه دهقانپوی

دانشجوی دکتری مدیریت ورزشی دانشگاه ارومیه

فاطمه عبدوی

استادیار مدیریت ورزشی دانشگاه تبریز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • _ موسوی، سیدرسول. موذنی، بهرام. (1392)، "ادراک زیرآستانه‌ای و استفاده ...
  • Garcia, J., Saad, G. (2008). "Evolutionary neuro marketing: Darwinizing the ...
  • نمایش کامل مراجع