سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی عملکرد هیدرولیکی سازه آبگیر مدول نیرپیک در شبکه آبیاری و زهکشی ورامین

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,035

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCIID02_165

Index date: 25 January 2017

ارزیابی عملکرد هیدرولیکی سازه آبگیر مدول نیرپیک در شبکه آبیاری و زهکشی ورامین abstract

مدیریت ناصحیح شبکه های آبیاری و زهکشی و بی دقتی در تنظیم و توزیع جریان، موجب کاهش راندمان این شبکه ها شدهاست. در این تحقیق به منظور شناخت عوامل مؤثر بر کاهش راندمان آبیاری، عملکرد سازه ها آبگیر مدول نیرپیک در شبکه آبیاری وزهکشی ورامین مورد بررسی قرار گرفته است. تعداد 185 مدول نیرپیک در این شبکه وجود دارد، با توجه به بازدیدهای مکرر ازشبکه و استفاده از آلبوم ها و نقشه های طراحی، تعدادی از مدول های نیرپیک به عنوان سازه های نمونه انتخاب شد. مدول های نیرپیکاز دوجنبه دبی و افت انرژی با توجه به مقادیر بده اسمی، افت انرژی مجاز و شرایط نگهداری و بهره برداری مورد بررسی قرار گرفتهاست. به منظور تحلیل نتایج از دو آزمون آماری خطای نسبی و شاخص کی دو استفاده شد. نتایج نشان داد که اختلاف مقادیر دبی اسمی با دبی اندازه گیری شده در شبکه مقدار قابل قبولی داشته و دارای متوسط درصد خطای نسبی 7/52 و حداکثر خطای 17/6 درصد است. دریچه های مدول نیرپیک به لحاظ داشتن متوسط درصد خطای نسبی برابر 10/47 و مقدار شاخص کی دو برابر 7/7 و معنی دار نشدن تفاوت افت انرژی مجاز و افت انرژی اندازه گیری شده، در سطح قابل قبول (5%)، به عنوان یک سازه تنظیم و تحویل مناسب برای شبکه آبیاری و زهکشی ورامین معرفی شده است.

ارزیابی عملکرد هیدرولیکی سازه آبگیر مدول نیرپیک در شبکه آبیاری و زهکشی ورامین Keywords:

شبکه آبیاری و زهکشی ورامین , آب سطحی , مدیریت منابع آب , مدول نیرپیک , دبی- اشل

ارزیابی عملکرد هیدرولیکی سازه آبگیر مدول نیرپیک در شبکه آبیاری و زهکشی ورامین authors

صالح ریاحی

دانشجوی دکتری سازه های آبی، گروه سازه های آبی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس، تهران

عباس جنگی مرئی

رییس اداره نظارت در حوضه آبریز زاینده رود، شرکت مدیریت منابع آب ایران، تهران

محسن ابراهیمی

دانشجوی دکتری مدیریت منابع آب، پژوهشگاه شاخص پژوه اصفهان، اصفهان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
آرمضانی، ه. جنگی منی، ع و سامانی، ن. (1390) عوامل ...
_ مساح، ع. (1381) تدوین مدل ریاضی دریچه‌های نیرپیک، یازدهمین ...
رضوی نبوی، م.(133) ضرایب تجربی در دریچه‌های نیرپیک. پایان‌نامه کارشناسی ...
کاظمی محسن‌آبادی، م. امیری تکلدانی، ا. و کاظم سیاهی، م. ...
علی کناری، ش. (1378) ارزیابی مسایل فنی و بهره‌برداری از ...
ی پایه، ع. (1382) ارزیابی عملکرد هیدرولیکی و بهره‌برداری سازه‌های ...
خوان گیگلو، ک. و موسوی، ع. (1385) ارزیابی عملکرد هیدرولیکی ...
Jorabloo, M. and Sarkardeh, H. (2010) Hydraulic Evaluation of Neyrpic-Mo ...
Montazar, A. and Kouchakzadeh, S. (2006) The Sensitivity Analysis of ...
Pilpayeh, A, . Varzand, B. and Pilpayeh, E. (2011) Analysis ...
Ghobadian, R., Mohamadi, S. and Golzari, S. (2014) Numerical analysis ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی عملکرد هیدرولیکی سازه آبگیر مدول نیرپیک در شبکه آبیاری و زهکشی ورامین" توسط صالح ریاحی، دانشجوی دکتری سازه های آبی، گروه سازه های آبی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس، تهران؛ عباس جنگی مرئی، رییس اداره نظارت در حوضه آبریز زاینده رود، شرکت مدیریت منابع آب ایران، تهران؛ محسن ابراهیمی، دانشجوی دکتری مدیریت منابع آب، پژوهشگاه شاخص پژوه اصفهان، اصفهان نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی دومین کنگره ملی آبیاری و زهکشی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله شبکه آبیاری و زهکشی ورامین، آب سطحی، مدیریت منابع آب، مدول نیرپیک، دبی- اشل هستند. این مقاله در تاریخ 6 بهمن 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1035 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مدیریت ناصحیح شبکه های آبیاری و زهکشی و بی دقتی در تنظیم و توزیع جریان، موجب کاهش راندمان این شبکه ها شدهاست. در این تحقیق به منظور شناخت عوامل مؤثر بر کاهش راندمان آبیاری، عملکرد سازه ها آبگیر مدول نیرپیک در شبکه آبیاری وزهکشی ورامین مورد بررسی قرار گرفته است. تعداد 185 مدول نیرپیک در این شبکه وجود دارد، با ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی عملکرد هیدرولیکی سازه آبگیر مدول نیرپیک در شبکه آبیاری و زهکشی ورامین با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.