موانع و مشکلات موجود در ترویج مطالعه و کتابخوانی

Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 5,697

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

BOOKCONF01_059

تاریخ نمایه سازی: 6 اسفند 1395

Abstract:

مطالعه جزء نیازهای اجتماعی انسان است . آدمی به وسیله مطالعه می تواند با اندیشه های دیگران رابطه برقرار کند و از دستاوردهای علمی و ادبی دیگران بهره مند شود مطالعه و کتابخوانی ، نیاز روانی را ارضا می کند و در کنار کمک به رشد شناخت ، جنبه های عاطفی و اجتماعی انسان را نیز صیقل می دهد . آگاهی در بنیادی ترین و پایدارترین صورت از طریق کتاب و کتابت به دست می آید . شکوفایی استعدادها و بارور شدن اندیشه ها نیز بر همین مرکب سوارند . باید باور کنیم که راه اصلی و پایدار توسعه از وادی فرهنگ می گذرد و کتاب و کتابت نفش تعیین کننده ای در این وادی دارند (اکبری، 1383) هر جامعه ای که بخواهد در مسیر پیشرفت و تعالی قرار گیرد باید برای مطالعه و کتاب خوانی سرمایه گذاری اساسی انجام دهد. همچنین بی توجهی به کتاب و کتاب خوانی یک بیماری فرهنگی و اجتماعی محسوب می شود که ناشی از فراگیر نشدن فرهنگ مطالعه و کتاب خوانی در بین اقشار مردم یک جامعه است و می تواند در دراز مدت ضربه های جبران ناپذیری بر پیکره فرهنگ کشور وارد کند (کاربخش راوری، 1387).لذا با توجه به اهمیت و نقش کلیدی مطالعه و کتاب خوانی در توسعه ی جوامع ، هر گونه کم توجهی به این موضوع ، توسعه و تعالی جامعه را با موانع جدی مواجه خواهد ساخت .پدیده ی فقر مطالعه و کتاب خوانی از جمله معضلات و مشکلاتی است که در اکثر کشورها و شهرستان های در حال توسعه ، وجود دارد و این امر می تواند در دراز مدت تاثیرات زیانبری برای این جوامع به حساب آید .کشور ما با وجود داشتن پیشینه فرهنگی بسیار غنی و با تاکید دین مبین اسلام بر امر مطالعه ، به این موضوع کمتر پرداخته است به طوری که مردم بیشتر اوقات و فراغت خود را به سرگرمی ها صرف می کنند و به مطالعه و کتاب خوانی کمتر توجه دارندما در این پژوهش به دنبال موانع و مشکلات موجود در راه ترویج مطالعه و کتابخوانی هستیم که به روش مروری انجام گرفته است؟ چه علل و موانعی در راه ترویج مطالعه و کتاب خوانی در جامعه دارد ؟

Authors

سعادت سیاه منصور

لیسانس روانشناسی عمومی، دبستان شریعت روستای پیرسقا شهرستان ابهر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • اکبرآبادی، صدیقه (1394)، ‌عوامل موثر بر مطالعه و کتابخوانی موانع ...
  • قزل ایاق، ثریا(1383)، ادبیات کودکان و نوجوانان و ترویج خواندن ...
  • کربخش راوری، ماشاءاله(1387)، چگونه کودکان و نوجوانان را به مطالعه ...
  • نمایش کامل مراجع