ارائه فرایندی محاسباتی برای تعیین ارجحیت استفاده از معادلات انرژی و اندازه حرکت در تحلیل جریان متغیر تدریجی در کانال های مرکب

Publish Year: 1387
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,711

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

IHC07_071

تاریخ نمایه سازی: 10 مرداد 1387

Abstract:

در برخی شرایط، تحلیل جریان متغیر تدریجی در کانال‌های مرکب توسط دو رهیافت انرژی و اندازه حرکت، منجر به نتایج محاسباتی متفاوتی می شود. منشأ این اختلاف به روند محاسباتی بکار گرفته شده در دیدگاه یک بعدی در برآوردهای مختلف از عدد فرود جریان باز می گردد. لذا این پرسش مطرح می شود که آیا نتایج کدامیک از این دو رهیافت محاسباتی به پاسخ های واقعی در کانال های مرکب نزدیک‌تر است؟ هرچند تمامی داده های آزمایشگاهی جریان متغیر تدریجی در کانال های مرکب (اعم از آنچه در مراجع موجود بوده و یا توسط نگارندگان این مقاله آزمایش شده است) با هدف پاسخ به این پرسش مورد تحلیل قرار گرفته اند، اما کمیت و تنوع شرایط آزمایشگاهی و تجربی موجود از کفایت لازم برای ارائه پاسخی جمع بندی شده به این پرسش برخوردار نیست. لذا مناسب تشخیص داده شد تا با بکارگیری یکی از مدل های دو بعدی نسبتا دقیقی که برای برآورد توزیع سرعت در کانال های مرکب توسعه داده شده است، فرایندی محاسباتی و بی نیاز از بررسی های آزمایشگاهی برای پاسخ به این پرسش پیشنهاد شود. این مقاله به معرفی این فرایند می پردازد و نتایج آن را در چند مقطع مرکب آزمایشگاهی بررسی می نماید. تا زمانی که به کمک توسعه مطالعات تجربی و آزمایشگاهی به این پرسش اساسی پاسخی قطعی داده نشده و یا مدل های دو بعدی مناسب‌تری گسترش نیافته‌اند، با بکارگیری فرایند محاسباتی پیشنهادی در این مقاله می توان در مواجهه با تحلیل جریان متغیر تدریجی در کانال های مرکب، معادله مناسب را از میان دو معادله انرژی و اندازه حرکت برای محاسبه نیمرخ جریان انتخاب نمود.

Authors

سیدمحمدرضا علوی مقدم

دکترای هیدرولیک، گروه عمران، دانشگاه آزاد مشهد

سیدمحمود حسینی

دانشیار گروه عمران دانشگاه فردوسی مشهد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :