بررسی روش های ترکیبی ابر تراکم در جهت افزایش تحکیم پذیری خاک به وسیله تراکم دینامیکی

Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 692

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

DCONF01_026

تاریخ نمایه سازی: 6 اسفند 1395

Abstract:

یکی از روش های بهسازی خاک ها در مهندسی ژئو تکنیک استفاده از روش ابر تراکم می باشد. این روش یکی از روش های بهسازی خاک است که در آن بدون اضافه کردن یک ماده خارجی به خاک و رها کردن کوبه های سنگین از ارتفاع زیاد به بهسازی خاک اقدام می شود. کما اینکه این روش در خاک های رسی به مراتب پاسخ مثبت بهتری داشته است. تراکم شدید دینامیکی، تراکم با انرژی کم و جایگزینی و اختلاط دینامیکی از انواع روش های ابرتراکم می باشند. در پیاده سازی این روش عوامل مختلفی نقش داشته که دو عامل مهم عبارتند از عوامل مربوط به ابزار آلات و تجهیزات مورد نیاز و عوامل مربوط به زمین و خاک مورد نظر. به منظور دستیابی به نتایج بهتر از اجرای روش ابرتراکم می توان از روش های ترکیبی دیگر نیز استفاده کرد که به طور همزمان با روش ابرتراکم انجام شده و بازدهی عملیات را افزایش می دهند. هدف از روش های ترکیبی ابر تراکم کاهش و حذف فشار منفذی بمنظور افزایش تراکم پذیری و تحکیم پذیری خاک، افزایش شدت تنش های وارده بر خاک و همچنین افزایش ظرفیت باربری نهایی خاک می باشد.

Authors

یاشار مصطفایی

کارشناس ارشد عمران

سپیده مصطفایی

کارشناس ارشد معماری

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :