توسعه محصولات فراسودمند با رویکرد مسیولیت اجتماعی (مطالعه موردی:محصولات کامور)

Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 375

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

ENCONFKHA02_050

تاریخ نمایه سازی: 6 اردیبهشت 1396

Abstract:

تطبیق محصول با نیاز مصرف کنندگان عامل کلیدی برای موفقیت توسعه ی محصول جدید است. در واقع نیاز مصرف کننده بعنوان محرکی برای آغاز فرایند محصول جدید به شمار می رود و تمام زیرمجموعه اه را نیز تحت الشعاع قرار می دهد. امروزه سلامتی در امر تبلیغات مواد غذایی بیش از گذشته مورد توجه قرار گرفته است و مطالعات گسترده ای بیان می کنند که در بسیاری از کشورها تعداد تبلیغاتی که در م ورد سلامتی مواد غذایی صحبت می کنند به طور چشمگیری افزایش یافته است. تغییراتی از این دست در تبلیغات را می توان به عنوان واکنش مدیران صنایع غذایی به تقاضاهای روزافزون مشتریان برای مواد غذایی سالم تر عنوان کرد. رویکرد جهانی به سوی تولید غذاهای فراسودمند یا عملگراست و این نوع غذاها فراتر از غذا و دارو است و در واقع حکم پیشگیری از بیماریها را دارد. در واقع توسعه انسانی یک هدف اساسی و هم راستا با توسعه ملی است. امنیت غذایی یکی از معیارها و ابزارهای توسعه انسانی می باشد. با توجه به هزینه های گزاف پزشکی و نیز آگاهی مردم از ارزش مواد غذایی و تاثیرات آن بر سلامتی، و نیز مطالعات صورت گرفته در جهت اینکه برخی مواد غذایی و نوشیدنی ها دارای اثراتی بر سلامت افراد هستند، به این ترتیب محصولاتی با ماهیت سلامت و حفظ و ارتقای سلامت پا به عرصه ی بازار گشذاشتند. با توجه به رشد روزافزون بیماری دیابت بالغ بر 15 درصد رشد نسبت به 20 سال گذشته، چیزی معادل 5 میلیون نفر در کشور که مبتلا به دیابت هستند. شرکت ها درصدد برآمدند که با توجه به تغییرات سلایق مشتریان و نیاز ایجاد شده در بازار، اقدام به تولید محصولات عملگرا یا فراسودمند کردند.

Authors

بهاره احمدی نژاد

کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد قزوین

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • روزنامه جام جم، سه‌شنبه 31 فروردین 1395, شناسه ی خبر: ...
  • روزنامه صبح ایران، خراسان، چهارشنبه 29 آبان 1392 16 .محرم ...
  • خورشیدی غلامحسین، مقدمی صابر، 1382، تبیین بازاریابی ...
  • تقوی فرد، محمدتقی، اخباری، محسن، 2007، فرایند توسعه محصول جدید، ...
  • Chrysochou, P. and Grunert, K.G., 2014. H ea Ith-related ad ...
  • Sijtsema, S., Backus, G., Linnemann, A. and Jongen, W., 2009. ...
  • نمایش کامل مراجع