الگوبرداری ازبلورها درطبیعیت و ارتباط آن بامعماری
Publish place: The second international conference and the fifth national conference on urban development with a view to new technologies
Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 398
This Paper With 16 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCUD05_173
تاریخ نمایه سازی: 6 اردیبهشت 1396
Abstract:
ساخت وسازهای بشر به منظورتامین نیازهایش، منجربه تخریب محیط زیست شده است. یکی ازروشهای توسعه پایداراستفاده ازتکنیک هایی است که سالها قبل توسط طبیعت به کارگرفته وبهینه شده است. باتوجه به ویژگی ، بینابینی بودن رشته معماری باسایر علوم( بلورشناسی) می تواند ما رادررسیدن به این هدف کمک نماید. بلورها باتوجه به ساختارطبیعی که دارند، می توانند به عنوان یک منبع تجدیدپذیر وارزشمند به حساب آیند.مقاله حاضر به بررسی الگوهای طبیعیع ، سیستم تبلور بلورها(کریستالها) وارتباط آن با معماری می پردازد. اهمیت بحث، بیشترازآن رواست که بلورهای طبیعی ازلحاظ فرم وسازه یکی ازپایدارترین الگوها درطبیعت به حساب می آیند. درک وفهم چگونگی ارتباط این بلورهابامعماری ورسیدن بهیک معماری پایدار، هدف اصلی مقاله حاضر راتشکیل می دهد. دربرررسی هندسه فراکتال وبلورها ،به این نتیجه می رسیم که ، وجودویژگی خود متشابهی درهردوی آنها وجوددارد. وهمچنین در معماری بیونیکاز الگوهای طبیعی الهام گرفته می شود وبلورها نیزیکی ازمنابع غنی وارزشمندطبیعی به حساب می آیند ومی توانند به کمک معماری بیونیک آمده به عنوان یک الگوی مناسب برای ایجاد فرمهایی پایداربه ماکمک نمایند.بررسی تطبیق بلورهای طبیعی بافرمهای معماری موجود ، نشان می دهدکه این فرمها ممکن است خودآگاه یاناخودآگاه ازاین بلورها الهام گرفته باشندوبتوانند به عنوان یک منبع الهام بخش ازطبیعیت، درمعماری مورداستفاده قرارگیرند. دراین مقاله سعی براین است که نقطه اتصالی بین معماری پایداروبلورها ایجادشود وبااستفاده ازروش تحلیلی –توصیفی به نتیجه ای قابل استفاده دست یافت.
Keywords:
Authors
نوشین بکری
دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحدسنندج
افشین سامی
دانشجوی کارشناسی ارشد سازه دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :