مطالعه تطبیقی روش های تامین مالی در دانشگاه های برتر ایران و آمریکا
Publish place: World Conference on Psychology and Educational Sciences, Law and Social Sciences at the Beginning of the Third Millennium
Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,519
This Paper With 20 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
MEAHB01_343
تاریخ نمایه سازی:
Abstract:
در شرایط متحول جهان امروز اساسی ترین عامل تعیین پیشرفت و توسعه جوامع، مسیله چگونگی برخورداری از دانش، آموزش، پژوهش و وضعیت نیروی انسانی کارآمد است و برهمین اساس نقش برتری دهنده و مزیت بخش همه عوامل و منابع طبیعی، اقتصادی و استراتژیک جای خود را به میزان برخورداری از علوم و فنون داده است. در هر کشور، آموزش عالی بالاترین و آخرین مرحله ی نظام آموزشی آن است و همواره ارتباط نزدیکی با پیشرفت جوامع داشته است در این میان آن چه تاثیر مهمی بر توسعه نظام آموزش عالی دارد، نظام تامین مالی آموزش عالی است که این نظام باید در راستای توسعه صنعت آموزش عالی و در نتیجه توسعه اقتصادی کشورها قرار بگیرد. نکته ی قابل تامل برای تامین مالی آموزش عالی، به کارگیری روش های مطلوب برای تامین مالی دانشگاه ها است. به این ترتیب در این پژوهش با استفاده از روش مطالعات کتابخانه ای به گردآوری اطلاعات در زمینه شناسایی روش های تامین مالی دانشگاه های برتر ایالات متحده آمریکا و جمهوری اسلامی ایران که در رتبه بندی های مختلف (به خصوص رتبه بندی QS ) از جمله دانشگاه های معتبر این کشور هستند یعنی دانشگاه های هاروارد، استنفورد، MIT و از بین دانشگاه های برتر ایران نیز که در رتبه بندی های پایگاه استنادی علوم جهان اسلام دانشگاه تهران، به عنوان اولین دانشگاه جامع کشور و دانشگاه صنعتی شریف که از جمله دانشگاه های برتر صنعتی ایران است را انتخاب نموده ایم. پرداخته ایم. در پایان با استفاده از آماره های توصیفی به مقایسه و تحلیل این روش ها پرداخته شده است و نتایج نشان از روش های متفاوت تامین مالی و در دانشگاه های این دو کشور دارد..
Keywords:
تامین مالی دانشگاه , بودجه و بودجه بندی آموزش عالی , منابع مالی دانشگاه , هزینه ها و مصارف دانشگاه ها
Authors
مهلا سرمدی پور
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت مالی گرایش مالی دانشگاه سیستان و بلوچستان
محمد اسماعیل اعزازی
استادیار دانشکده مدیریت و اقتصاد، دانشگاه سیستان و بلوچستان
حبیب الله سالارزهی
دانشیار دانشکده مدریت و اقتصاد دانشگاه سیستان و بلوچستان
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :