پهنه بندی مناطق آبزی پروری و حفاظت محیط زیست و قرق شهرستان تالش براساس روش چند عامله (MCI)
Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 585
This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
RGFOH01_104
تاریخ نمایه سازی: 19 خرداد 1396
Abstract:
شهرستان تالش به خاطر شرایط خاص پوشش گیاهی ، منابع آب رودخانه ای ، توپوگرافی ، اقلیمی و قابلیت دسترسی شاهد کاربری گسترده کشاورزی و مرتعداری ، سکونت گاه های شهری و روستایی و تفرج گسترده و متمرکز و حفاظت محیط زیست و قرق و آبزی پروری برای گردشگران است . آسیب پذیری بالای اکوسیستم زیست محیطی و نتایج منفی ناشی از فعالیت های انسانی ، این گستره از کشور را با خطر تخریب محیط زیست روبرو ساخته است . درارزیابی چند عامله (MCI (صورت گرفته از میان نقشه های تولید شده در بخش مطالعه ارزیابی چند عامله ، نقشه های طبقه بندی پارامترها به همراه نقشه های توان های اکولوژیکی و نقشه کاربری ها، برای تعیین گزینه های نهایی کاربری در محیط GIS در حوضه آبریز شهرستان تالش به کار گرفته شدند . سپس اقدام به ارزیابی توان اکولوژیک جهت کاربری حفاظت محیط زیست و قرق و کاربری آبزی پروری از طریق سیستم های (GIS(جغرافیایی گردید . نتایج بدست آمده نشان داد که به طور کلی درمجموع 9.83 درصد برای حفاظت محیط زیست و 02.0 درصد برای آبزی پروری واجد توان در سطوح مختلف بوده اند . به نظر می رسد پهنه بندی مناطق حفاظت محیط زیست و قرق و نقاط آبزی پروری شهرستان تالش ، با توسعه کاربری آمایش سرزمین در این منطقه رابطه داشته باشد . نتایج نهایی پهنه بندی این مناطق نشان داد که اولویت حفاظت محیط زیست در بین اولویت های کاربری های دیگر به چه میزان شناخته می شود .
Keywords:
Authors
محمد جلوانی
کارشناسی ارشد جغرافیا ، برنامه ریزی توریسم ، دانشگاه آزاد اسلامی رشت استان گیلان ، شهر رشت ، خیابان دانشگاه پیام نور،کتابفروشی پارسا
لیلا امیدی زیدهی
کارشناسی جغرافیا - ژیومورفولوژی،دانشگاه آزاد اسلامی آستارا
نرگس امیدی زیدهی
کارشناسی مدیریت جهانگردی ، دانشگاه پیام نور رشت
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :