انتخاب تامین کنندگان پایدار با استفاده از روش برنامه ریزی ترجیحات فازی
Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 475
This Paper With 20 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
MSACONF01_318
تاریخ نمایه سازی: 10 تیر 1396
Abstract:
در داخل فعالیتهای زنجیره تامین انتخاب تامینکننده مناسب بر اساس معیارهای پایداری )اقتصادی، زیستمحیطی و اجتماعی(میتواند به شرکتها در حرکت به سمت توسعه پایدار کمک کند. مدیریت زنجیره تامین پایدار توجه زیادی از متخصصین و پژوهشگران دردهه گذشته به علت اینکه توجه زیادی نه تنها به سود مصرف کنندگان و سازمان بلکه توجه زیادی به وجوامع محلی، قوانین و مقرراتزیست محیطی و مسیولیت های اجتماعی و سازمانی داشته است جلب کرده است. بیشتر مطالعات در این زمینه بر جوانب اقتصادی وزیستمحیطی تمرکز کردهاند. در سالهای اخیر تعداد کمی از محققین تلاش کردهاند که جنبه اجتماعی پایداری را به شکل جداگانه یا باهم با جوانب اقتصادی و زیستمحیطی در مسیله انتخاب تامینکننده ترکیب کنند. بر اساس ادبیات تحقیق تعداد کارهای محققان کهمعیارهای زیستمحیطی، اجتماعی و اقتصادی برای انتخاب تامینکننده در نظر گرفتهاند کم و محدود است؛ بنابراین میتوان درک کرد کهتمرکز بر روی مسایل پایداری در زنجیره تامین در فعالیتهای شرکتها در مراحل اولیه و ابتدایی است. در این تحقیق روش برنامهریزی ترجیحات فازی میخاییلوف برای انتخاب تامین کنندگان با در نظر گرفتن هر سه معیار اقتصادی،اجتماعی و زیست محیطی ارایه شدهاست.در این تحقیق از اعداد فازی مثلثی برای بیان مقادیر زبانی ترجیحات ذهنی خبرگان استفاده شده است.ابتدا معیار های پایداری بامطالعه متون علمی و ادبیات تحقیق و خبرگان این صنعت استخراج شد و مبنای تهیه پرسشنامه قرار گرفت پس از نظر خواهی از کارکنان شرکت، 18 زیر معیار نهایی انتخاب شد سپس 3 تامین کننده شرکت مورد مطالعه نسبت به معیار ها وزن دهی و رتبه بندی شده اندکه درنهایت تامین کنندهC به عنوان تامین کننده برتر شناخته شد.
Keywords:
مدیریت زنجیره تامین پایدار , انتخاب تامینکننده پایدار , فرآیند تحلیل سلسله مراتبی فازی , برنامهریزی ترجیحات فازی میخاییلوف
Authors
امیرحسین آزادنیا
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی
عارف سیرتی
کارشناس ارشد مدیریت صنعتی،دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :