علل ژنتیکی و غیرژنتیکی اثرگذاردر بروز لکنت زبان
Publish place: The Second National Congress on Strategies for Achieving Sustainable Development in Science and Technology Development Sectors
Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,115
This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
STCONF02_093
تاریخ نمایه سازی: 10 تیر 1396
Abstract:
زبان پیچیده ترین فرآیندی است که انسان در طول حیات خود آن را می آموزد و یکی از وجوه تمایز انسان و حیوان بوده و راه ارتباط برقرار کردن با دیگران است. هرگاه این ارتباط به هر دلیلی دچار نقص شود برتمام جوانب شخص فرد تاثیر می گذارد و وی را با مشکلات زیادی مواجه خواهد ساخت. گفتار فرآیند ساده ای نیست. گفتار نیازمند حرکات هماهنگ، سریع و ظریف اندام های گویایی نظیر زبان ، لبها، فک ، حنجره و تارهای صوتی و دندان دارد . علاوه بر این، زمان بندی دقیق عضلات برای تنفس و تولید صوت جهت گفتار ضروری است. لکنت زبان که بعنوان تکرار یا کشیدن غیر ارادی صداها یا هجاها شناخته می شود، یکی از این مشکلات است. لکنت زبان را می توان به سه نوع تقسیم نمود : لکنت زبان با منشاء رشد )اولیه( ، لکنت زبان با منشاء عصبی (ثانویه) ، لکنت زبان با منشاء روانی. علت یا علتهای دقیق لکنت زبان هنوز ناشناخته است. پیشامدها و حوادث خاص در زندگی افراد مستعدلکنت، میتواند باعث بروز این اختلال شود. هنگامی که لکنت شروع شد، عوامل دیگر می تواند منجر به ادامه یافتن و یا حتی تقویت آن شوند. عواملی که برای بروز یا تقویت این اختلال پیشنهاد می شوند، شامل عوامل نورولوژیک ، ژنتیک، نحوه رشد کودک و محیط خانواده است.
Keywords:
Authors
زهرا کرمی
دانشجوی کارشناسی مشاوره ژنتیک دانشگاه جامع علمی کاربردی بهزیستی و تامین اجتماعی اهواز
سید امیر حسینی
دانشجوی دکتری تخصصی Ph.D نانوبیوتکنولوژی مدرس دانشکده بهزیستی و تامین اجتماعی اهواز
سید کامل مهدوی
دانش آموخته کارشناسی ارشد علوم تربیتی، دانشگاه علامه طباطبایی تهران
نسیم محمد حسینی
دانشجوی کارشناسی مشاوره ژنتیک دانشگاه جامع علمی کاربردی بهزیستی و تامین اجتماعی اهواز
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :