ارزیابی اقتصادی استفاده از پساب فاضلاب شهری در آبیاری فضای سبزشهر زاهدان
Publish place: Third International Conference on New Findings in Agricultural Sciences, Natural Resources and the Environment
Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 812
This Paper With 22 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NEWCONF03_052
تاریخ نمایه سازی: 10 تیر 1396
Abstract:
این مطالعه با عنوان ارزیابی اقتصادی استفاده از پساب به تصفیه شده فاضلاب در آبیاری فضای سبز زاهدان با هدف بررسی توجیه پذیری اقتصادی و مالی استفاده شده است. روش مورد استفاده در این پژوهش بر اساس روش ارزش خالص پروژه و روش نسبت منطق قدیم هزینه می باشد، داده های مورد استفاده در این پژوهش بر اساس الگوهای هزینه کرد شرکت آب و فاضلاب استان سیستان و بلوچستان جمع آوری شده است. محدوده مکان طرح شهر زاهدان می باشد. یافته های این مطالعه نشان می دهد که انجام طرح پروژه توجیه پذیر نیست در این سناریو ارزش خالص پروژه طی مدت 20 سال و با نرخ بازدهی 25% برابر 182/2065617 - ریال و همچنین نسبت منفعت به هزینه در این سناریو برابر 0/68 می باشد. میانگین قیمت سایه ای برای خروجی نامطلوب، شامل کل اکسیژن مورد نیاز بیوشیمیایی و کل اکسیژن مورد نیاز شیمیایی ( BoD و CoD ) تصفیه فاضلاب و بازه زمانی بین سال های 94 - 92 به ترتیب 100/01 - ، 319/75- ، 500/6 - محاسبه گردید. این موضوع بیانگر اینست که چنانچه بخواهیم در تصفیه خانه فاضلاب انتشار آلودگی و تولید محصول نامطلوب ( BoD و CoD ) کاهش دهیم و این امر مستلزم تولید کمتر از خروجی مطلوب (آب تصفیه شده) و یا افزایش به کارگیری نهاده ها در بخش تصفیه آلاینده ها و دفع محصولات نامطلوب می باشد. به عبارت دیگر به منظور کنترل آلودگی و انتشار کمتر آلاینده ها و باید سطح تولید کل کاهش یابد که در نتیجه ستانده مطلوب کمتری تولید شود ولی هزینه های بیشتری در بخش پستی و فیلتراسیون هست و هزینه شود. با توجه به نتایج به دست آمده مشاهده می شود قیمت سایه ای برآورد شده برای آلودگی های هرچه به پایان دوره نزدیک تر می شویم نظر به افزایش تولید محصول مطلوب (آب تصفیه شده) افزایش یافته و بزرگ تر می شود که خود همان گونه که گفته شد نشان از افزایش هزینه های نهایی کنترل، تصفیه نفت شرکت در آلاینده ها و آلودگی ها در بخش تولید پساب خواهد داشت.
Keywords:
Authors
محمد دری
باطن فنی و اجرایی سازمان پارک ها و فضای سبز شهرداری زاهدان
ملیحه شهرکی نادر
کارشناس ارشد علوم باغبانی، سازمان پارک ها و فضای سبز شهرداری زاهدان
محمدرضا نورایی
کارشناس ارشد فضای سبز، سازمان پارک ها و فضای سبز شهرداری زاهدان
بیژن فیروز جهانتیغی
کارشناس ناظر فضای سبز، سازمان پارک ها و فضای سبز شهرداری زاهدان
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :