سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی کیفیت شاخص ایمنی ترافیک عابرین پیاده با رویکرد گروه های آسیب پذیر

Publish Year: 1396
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 962

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SICONF01_013

Index date: 5 September 2017

ارزیابی کیفیت شاخص ایمنی ترافیک عابرین پیاده با رویکرد گروه های آسیب پذیر abstract

نقش عابرپیاده در طراحی شهری نقش بسیار مهم و اساسی است که دربسیاری نقاط دنیا ازجمله درایران کم رنگ دیده شده است و برای انسان هایی که از فضاهای شهری استفاده میکنند شهر یا مکانی را می سازیم خطرناک وبدون امنیت و ایمنی. از پیامدهای منفی آن عدم امکان حضور افراد ناتوان و کم توان در فضاهای شهری است، درواقع با ایجاد فضاهایغیر ایمن و مخاطره آمیز سالمندان و معلولان و خردسالان امکان استفاده از این نوع فضاها را نخواهند داشت که این به نوع خود نقص بزرگی در عملکرد یک محیط شهری به شمار می رود. مواد و روش: روش تحقیق در این پژوهش مبتنی بر ارزیابی کیفیت خرده مقیاس ایمنی ترافیک براساس رویکرد مدیریتHSE باتوجه به مقیاس محله تمرکز دارد. در این پژوهش داده ها با استفاده از پرسشنامه محقق ساخته با آلفای – کرونباخ 0/913 گردآوری شد و تحلیل اطلاعات با نرم افزار SPSS 22 صورت پذیرفت.یافته ها : نتایج بررسی خرده مقیاس ایمنی ترافیک و گویه های آن در محدوده های پژوهش براساس مقیاس محله نشان می دهد تفاوت آماری معناداری بین دو محله قدیم ساخت و جدید ساخت وجود دارد و از مهمترین مشکلات می توان به نامناسب بودن وسایل و سیستم حمل و نقل عمومی یا کمبود وسایل نقلیه عمومی و طراحی نامناسب آنها برای گروههای آسیب پذیر )بویژه معلولین و سالمندان(، عدم پیش بینی پارکینگ ویژه معلولین و پارک اتومبیل ها در پیاده روها و خیابان ها که از عرض مسیر پیاده می کاهد و موجب وضعیت ناایمن برای عابرین پیاده می شود اشاره نمود.

ارزیابی کیفیت شاخص ایمنی ترافیک عابرین پیاده با رویکرد گروه های آسیب پذیر Keywords:

ارزیابی کیفیت شاخص ایمنی ترافیک عابرین پیاده با رویکرد گروه های آسیب پذیر authors

ژاله رزمجویی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت سلامت ایمنی و محیط زیست، دانشکده سلامت ایمنی و محیط زیست، دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی تهران، تهران، ایران

غزاله منظمی تهرانی

عضو هیات علمی دانشکده سلامت ایمنی و محیط زیست، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران، تهران، ایران

احمد علی بابایی

عضو هیات علمی دانشکده سلامت ایمنی و محیط زیست، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران، تهران، ایران

پریسا طاهری

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران، تهران، ایران

مقاله فارسی "ارزیابی کیفیت شاخص ایمنی ترافیک عابرین پیاده با رویکرد گروه های آسیب پذیر" توسط ژاله رزمجویی، دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت سلامت ایمنی و محیط زیست، دانشکده سلامت ایمنی و محیط زیست، دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی تهران، تهران، ایران؛ غزاله منظمی تهرانی، عضو هیات علمی دانشکده سلامت ایمنی و محیط زیست، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران، تهران، ایران؛ احمد علی بابایی، عضو هیات علمی دانشکده سلامت ایمنی و محیط زیست، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران، تهران، ایران؛ پریسا طاهری، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران، تهران، ایران نوشته شده و در سال 1396 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی توسعه پایدار و مدیریت شهری با رویکرد آرامش شهروندی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله عابرین پیاده، گروه های آسیب پذیر، ایمنی ترافیک، مدیریت HSE هستند. این مقاله در تاریخ 14 شهریور 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 962 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که نقش عابرپیاده در طراحی شهری نقش بسیار مهم و اساسی است که دربسیاری نقاط دنیا ازجمله درایران کم رنگ دیده شده است و برای انسان هایی که از فضاهای شهری استفاده میکنند شهر یا مکانی را می سازیم خطرناک وبدون امنیت و ایمنی. از پیامدهای منفی آن عدم امکان حضور افراد ناتوان و کم توان در فضاهای شهری است، درواقع ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی کیفیت شاخص ایمنی ترافیک عابرین پیاده با رویکرد گروه های آسیب پذیر با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.