اثرات خشکسالی روی مواد موثره گیاه داروئی پر از مبیل بلوچی منطقه بلوچستان ایران
Publish place: The Second National Seminar on Drought Effects/Management
Publish Year: 1388
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,357
متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NSDEM02_125
تاریخ نمایه سازی: 6 اسفند 1387
Abstract:
تغییرات اقلیمی و بروز پدیده خشکسالی و گلخانه ای بیشترین اثر را در کشورهایی مانند ایران که دارای اقلیم خشک و نیمه خشک هستند بر جای گذاشته است. استان سیستان و بلوچستان یکی از وسیعترین استانهای کشور میباشد.
این منطقه دارای اقلیم خشک حیاتی است که حداقل خروجی و حداکثر نفوذ را در هنگام بارندگی در حوزههای آبخیر دارد. این امر درا کو سیستمهای بیابانی و خشک باعث بروز بحران میشود. تخریب شدید پوشش گیاهی بخصوص گیاهان دارویی که ناحیه تفتان یکی از رویشگاههای اصلی بسیاری از گونههای نادر میباشد و می تواند اثرات اقتصادی زیادی در منطقه داشته باشد. در این تحقیق دو بررسی روی گیاهان دارویی ناحیه تفتان صورت گرفته یکی در خشکسالی سال 1381 شمسی و دیگری در سال 1387 شمسی و سپس این دو با هم مقایسه شدند. نتیجه این مقایسه نشان میدهد که مواد موثره انسانس این گیاهان در خشکسالی 1381 به مراتب کمتر از سال 1387 شده است.
Keywords:
Authors
علیرضا سردشتی
عضو هیئت علمی گروه شیمی. دانشکده علوم. دانشگاه سیستان و بلوچستان
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :