بررسی روشهای آماده سازی نمونه در تعیین مقدار برخی فلزات سنگین در گل گاوزبان با استفاده از دستگاه پلاسمای جفت شده القایی (ICP)
Publish Year: 1388
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 5,249
This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CHEMISTRYMED01_089
تاریخ نمایه سازی: 30 فروردین 1388
Abstract:
تجمع فلزات سنگین در مقادیر بالا در زنجیره غذایی، آب و مواد دارویی عوارض مهلکی را در بردارد بنابراین پایش و اندازه گیری عناصر سنگین در مواد دارویی ضرورت دارد تا بتوان از میزان سلامت آن مطلع شد. در این تحقیق میزان عناصر سنگین مانند سرب، کادمیوم را در گل گاوزبان که به عنوان دارو مورد استفاده قرار می گیرد به روش ICP-AES تعیین گردید روش های مختلف آماده سازی نمونه مورد بررسی قرار گرفت و روش هضم خشک با استفاده از نیتریک اسید و هیدروکلریک اسید که بهترین بازدهی را داشت مورد استفاده قرار گرفت. مطابق نتایج بدست آمده میانگین غلظت سرب از حد مجاز بیشتر و میزان میانگین فلزات کادمیوم از حد مجاز کمتر بودند. از آنجایی که مصرف گل گاوزبان بصورت جوشانده می باشد میزان عناصر سنگین سرب، کادمیوم، در آن اندازه گیری شد که میزان سرب جوشانده از حد مجاز بیشتر و کادمیوم از حد مجاز کمتر بودند.
Keywords:
فلزات سنگین - گل گاوزبان-کادمیوم-سرب
Authors
فریده امیرغلامی
دانشجوی کارشناسی ارشد شیمی تجزیه
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :