سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی برخی خواص مکانیکی بتن حاوی پودر پوزولان بش آقاج ونانو سیلیس

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,467

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCCE05_080

Index date: 3 November 2009

بررسی برخی خواص مکانیکی بتن حاوی پودر پوزولان بش آقاج ونانو سیلیس abstract

امروزه استفاده از مواد پوزولانی به عنوان جایگزین بخشی از سیمان مصرفی و به منظور ارتقای مشخصات فنی بتن و صرفه جویی در هزینه ها در صنعت بتن امری رایج می باشد. در سالهای اخیر استفاده از مواد نانو ساختار با هدف تولید و ارتقای کیفیت محصولا ت جدید، توجه بسیاری از پژوهشگران را جلب نموده است دراین میان صنعت بتن نیز با توجه به نیازهای خود، از نظر استحکام مقاومت و دوام و ... می تواند از استفاده کنندگان مهم مواد نانو ساختار باشد. هدف از انجام این مطالعه آزمایشگاهی بررسی مقاومت فشاری و کششی بتن های ساخته شده با نانوسیلیس و پودر پوزولان بش اقاج ( به عنوان جایگزین بخشی از سیمان مصرفی) می باشد به همین منظور 16 طرح بتن ساخته و مورد بررسی قرار گرفتن و با جایگزین نمودن پودر پوزولان بش آقاج شاهد افت مقاومت فشاری، به ویژه در سن 7 روزه می باشیم. نانوسیلیس به واسطه ویژگی منحصر به فردش به عنوان یک پوزولان بسیار فعال، این افت مقاومت را جبران می نماید.

بررسی برخی خواص مکانیکی بتن حاوی پودر پوزولان بش آقاج ونانو سیلیس Keywords:

بررسی برخی خواص مکانیکی بتن حاوی پودر پوزولان بش آقاج ونانو سیلیس authors

مهدی جعفرزاده

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران ( سازه) دانشگاه سیستان و بلوچستان

محمدرضا سهرابی

استادیار گروه مهندسی عمران دانشگاه سیستان و بلوچستان، زاهدان

جواد مروتی

مدیر واحد تحقیق و توسعه شرکت بنیان بتن

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Turanli, L. and Uzal, B. and Bektas, F., (2005), _ ...
ASTM C 618. (2003), :Standard Specification for Coal Fly Ash ...
Metakaolin and calcined clays as pozzolans for concrete", :ه 3. ...
Lindgreen, H. and Geiker, . and Kroyer, H. and Springer, ...
Fajardo, G. and Valdez, P. and Pacheco, J., (2009), : ...
Ji, T., (205), "Preliminary study on the water permeability and ...
Li, H. and Xiao, H. and Yuan, J. and Ou, ...
Senff, L. and Labrincha, J., (2009), _ of nano-silica on ...
ASTM C 496. (203), :Standard Test Method for Splitting Tensile ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی برخی خواص مکانیکی بتن حاوی پودر پوزولان بش آقاج ونانو سیلیس" توسط مهدی جعفرزاده، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران ( سازه) دانشگاه سیستان و بلوچستان؛ محمدرضا سهرابی، استادیار گروه مهندسی عمران دانشگاه سیستان و بلوچستان، زاهدان؛ جواد مروتی، مدیر واحد تحقیق و توسعه شرکت بنیان بتن نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی پنجمین کنگره ملی مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بتن، پوزولان بش آقاج، نانوسیلیس، مقاومت فشاری، مقاومت کششی هستند. این مقاله در تاریخ 12 آبان 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1467 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه استفاده از مواد پوزولانی به عنوان جایگزین بخشی از سیمان مصرفی و به منظور ارتقای مشخصات فنی بتن و صرفه جویی در هزینه ها در صنعت بتن امری رایج می باشد. در سالهای اخیر استفاده از مواد نانو ساختار با هدف تولید و ارتقای کیفیت محصولا ت جدید، توجه بسیاری از پژوهشگران را جلب نموده است دراین میان صنعت ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی برخی خواص مکانیکی بتن حاوی پودر پوزولان بش آقاج ونانو سیلیس با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.