سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

استفاده از لاستیک‌های فرسوده در بتن به عنوان روشی موثر برای دفع این آلاینده‌های با دوام محیط زیست

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,127

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CEE04_346

Index date: 26 May 2010

استفاده از لاستیک‌های فرسوده در بتن به عنوان روشی موثر برای دفع این آلاینده‌های با دوام محیط زیست abstract

گسترش صنایع خودرو در جهان سبب گردیده است تا به موازات آن تولید لاستیک‌های فرسوده نیز افزایش یابد. این امر سبب شده است که وجود لاستیک‌های مستعمل و روش دفع آنها یکی از معضلات مهم محیط زیست باشد. یکی از راههای از بین بردن این لاستیک‌ها سوزاندن آنها می‌باشد. اما گاز حاصل از سوزاندن آنها آلودگیهای زیادی به دنبال دارد. در حال حاضر متاسفانه در ایران نیز سالانه بیش از 250 هزار تن لاستیک فرسوده تولید می‌شود که به صورت غیر بهداشتی و نامناسب انبار و یا سوزانده شده و مشکلات زیست‌محیطی فراوانی در پی دارند. بر اساس تحقیقات صورت گرفته، یکی از راههای موثر حذف این مواد، استفاده از آنها در بتن‌ می‌باشد. لاستیک را می‌توان به صورت خرد شده و یا به صورت پودر در بتن بکار برد. در تحقیق حاضر به بررسی پژوهش‌های صورت گرفته در این زمینه در داخل و خارج از کشور پرداخته خواهد شد. همچنین نتایج حاصله از این پژوهش‌ها در رابطه با خصوصیات مختلف بتن حاوی لاستیک‌های فرسوده مانند مقاومت فشاری، مقاومت کششی، اسلامپ، مدول الاستیسیته، چگالی، نفوذپذیری و طاقت بتن مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.

استفاده از لاستیک‌های فرسوده در بتن به عنوان روشی موثر برای دفع این آلاینده‌های با دوام محیط زیست Keywords:

استفاده از لاستیک‌های فرسوده در بتن به عنوان روشی موثر برای دفع این آلاینده‌های با دوام محیط زیست authors

یوسف رحمانی

دانشجوی کارشناسی ارشد، مهندسی عمران، دانشگاه سیستان و بلوچستان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
صمدیان ف.، گزارش بازیافت لاستیک، وزارت صنایع و معادن، معاونت ...
L2] کربلایی م، بررسی خواص مکانیکی بتن حاوی خرده لاستیک ...
/4] Albano, C., Camacho, N., Reyes, J., Feliu, J.L, and ...
Batayneh, K.K., Marie, I., and Asi, I., Promoting the use ...
Eldin, N.N., and Senouci, A.B., Rubber- Tire Particles as Concrete ...
Fedroff, D., Ahmad, S., and Savas, B.Z., Mechanical Properties of ...
_ Ganjian, E, Khorami, M., and Maghsoudi, A.A, Scrap- Tyre-Rubber ...
_ Gesoglu, M., and Guneyisi, E., Strength development and chloride ...
Khatib, Z.K., and Bayomy, F.M., Rubber Portland Cement Concrete, ASCE, ...
Li, G., Garrick, G., Eggers, J., and Abadie, C., Waste ...
Olivares, F.H., Barluenga, G., Bollati, M., and Witoszek, B., Static ...
Raghvan, D., Huynh, H., Ferraris, C.F., Workability Mechanical Properties and ...
/15] Reda Taha, M.M, El-Dieb, A.S., Abdel-Wahab, M.M., Fracture Toughness ...
Seger, N., and Joekes, I., Use of Tire Rubber Particles ...
Siddique, R., and Naik, T.R, properties of Concrete Containing Scrape-Tire ...
Skripkiunas, A., Grinys, and A., Cernius., Deformation Properties of Concrete ...
Sukontasukkul, P., and Chaikaew, C., Properties of concrete pedestrian block ...
Tantala, M.W., Lepore, J.A., and Zandi, I., Quasi-Elastic Behavior of ...
Zheng, L, Sharon Huo, X., and Yuan, Y., Strength, Modulus ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "استفاده از لاستیک‌های فرسوده در بتن به عنوان روشی موثر برای دفع این آلاینده‌های با دوام محیط زیست" توسط یوسف رحمانی، دانشجوی کارشناسی ارشد، مهندسی عمران، دانشگاه سیستان و بلوچستان؛ محمدرضا سهرابی؛ احمد عسکری نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی چهارمین همایش و نمایشگاه تخصصی مهندسی محیط زیست پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله محیط زیست، آلودگی، لاستیک‌های فرسوده، بتن، مقاومت فشاری هستند. این مقاله در تاریخ 5 خرداد 1389 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1127 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که گسترش صنایع خودرو در جهان سبب گردیده است تا به موازات آن تولید لاستیک‌های فرسوده نیز افزایش یابد. این امر سبب شده است که وجود لاستیک‌های مستعمل و روش دفع آنها یکی از معضلات مهم محیط زیست باشد. یکی از راههای از بین بردن این لاستیک‌ها سوزاندن آنها می‌باشد. اما گاز حاصل از سوزاندن آنها آلودگیهای زیادی به دنبال دارد. ... . برای دانلود فایل کامل مقاله استفاده از لاستیک‌های فرسوده در بتن به عنوان روشی موثر برای دفع این آلاینده‌های با دوام محیط زیست با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.