سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اولویت بندی تکنولوژی های بهره برداری از CO2 تولید شده در صنایع گازبا رویکرد تاپسیس فازی

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,231

This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MTIC04_095

Index date: 10 June 2010

اولویت بندی تکنولوژی های بهره برداری از CO2 تولید شده در صنایع گازبا رویکرد تاپسیس فازی abstract

هدف عمده این مطالعه ارزیابی، اولویت بندی و انتخاب تکنولوژی های مناسب برای بهره برداری ازCO2 تولید شده درپارس جنوبی می باشد. بدین منظور پس از استخراج تکنولوژی های موجود جهت بهره برداری ازCO2 و تعیین شاخص های ارزیابی با استفاده از نظر خبرگان، این تکنولوژی ها جهت اجرا اولویت بندی شده اند. جهت اولویت بندی راهکارهای پیشنهاد شده از رویکرد تاپسیس فازی استفاده شده است. این تکنیک تصمیم گیری، بر مبنای اصلی بنیان گذاشته شده است که بدیل انتخاب شده باید دارای کمترین فاصله از راه حل ایده آل مثبت و بیشترین فاصله از راه حل ایده آل منفی باشد. از آنجائیکه وضعیت برخی از شاخص ها به صورت دقیق قابل بیان نمی باشد و دارای ابهام و عدم اطمینان است، لذا در این مقاله برای امتیازدهی به این دسته از شاخص ها، متغیرهای زبانی در نظر گرفته شده است که با لحاظ کردن اعداد فازی متناسب و استفاده از تئوری مجموعه های فازی، محاسبات مربوط به شاخص های مورد نظر انجام پذیرفت .

اولویت بندی تکنولوژی های بهره برداری از CO2 تولید شده در صنایع گازبا رویکرد تاپسیس فازی Keywords:

اولویت بندی تکنولوژی های بهره برداری از CO2 تولید شده در صنایع گازبا رویکرد تاپسیس فازی authors

حسین یزدانی

مهندسی شیمی گرایش گاز، دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی گرایش OR

محمدصادق مبین

مهندسی صنایع گرایش تولید صنعتی، دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی گ

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
I2] رزمی ج، اکبری جوکار م. ر.، کرباسیان س. (1383). ...
فائز ف.، قدسی پور س. ح، فاطمی قمی س. م. ...
I19] آذر، عادل و حجت فرجی، (1387) " علم مدیریت ...
Timmerman E. (1986). An approach to vendor performance evaluation. The ...
Nydick R.P., Hi]l R.P. (1992). Using the analytic hierarchy process ...
Hinkle C.L., Green P.J., Green P.E. (1969). Vendor evaluation using ...
Bender P.S., Brown R.W., Isaac H., Shapiro J.F. (1985). Improving ...
Pan A.C. (1989). Allocation of order quantities among supplier. Journal ...
Weber C.A., Current J.R. (1993). A multi-objective approach to vendor ...
Buffa F.P., Jackson W.M (1983). A goal programming model for ...
Benton W.C (1991). Quantity discount decision under condition of multiple ...
Sharma D., Benton W.C., Srivastava R. (1989). Competitive strategy and ...
Zaim S., Sevikii M., Tarim M. (2003) Fuzzy analytic hierarchy ...
Buckley, J.J., (1985), "Fuzzy hierarchical analysis", Fuzzy Sets and Systems, ...
Wang, T-C & Chen, Y-H, (2008), "Applying fuzzy linguistic preference ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "اولویت بندی تکنولوژی های بهره برداری از CO2 تولید شده در صنایع گازبا رویکرد تاپسیس فازی" توسط حسین یزدانی، مهندسی شیمی گرایش گاز، دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی گرایش OR؛ محمدصادق مبین، مهندسی صنایع گرایش تولید صنعتی، دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی گ نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی چهارمین کنفرانس مدیریت تکنولوژی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله انتخاب تکنولوژی،TOPSIS، فازی، CO2، تصمیم گیری، آنتروپی شانون ، رتبه بندی هستند. این مقاله در تاریخ 20 خرداد 1389 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1231 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هدف عمده این مطالعه ارزیابی، اولویت بندی و انتخاب تکنولوژی های مناسب برای بهره برداری ازCO2 تولید شده درپارس جنوبی می باشد. بدین منظور پس از استخراج تکنولوژی های موجود جهت بهره برداری ازCO2 و تعیین شاخص های ارزیابی با استفاده از نظر خبرگان، این تکنولوژی ها جهت اجرا اولویت بندی شده اند. جهت اولویت بندی راهکارهای پیشنهاد شده از ... . برای دانلود فایل کامل مقاله اولویت بندی تکنولوژی های بهره برداری از CO2 تولید شده در صنایع گازبا رویکرد تاپسیس فازی با 14 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.