اصول هفتگانه قدرت هرمس ،اصل ذهن گرایی و اصل ریتم (پارت ا )

19 تیر 1403 - خواندن 8 دقیقه - 31 بازدید

اصول هفتگانه قدرت هرمس پارت 1

امروزه نوشته های زیادی در رابطه با دانش هرمتیک وجود دارد مخصوصا هفت اصلی که ادعا میشود پایه تمام دانشهای بشری است تنها اصولی که از هاله رمز و راز بیرون آمده هفت اصل قدرت هرمس که عبارتند از :

اصل ذهن گرایی، اصل تطابق و تناظر ، اصل ارتعاش ، اصل تضاد(قطبیت )، اصل ریتم ،اصل علت و معلول،اصل جنسیت.

این اصول غیر قابل تغییر هستند و قوانینی جهانی میباشند از کوچکترین ذرات جهان تا خود جهان بر این پایه است در این نوشتار فقط به اصل ذهن گرایی و اصل ریتم از هفت اصل پرداخته می شود.

  • · اصل ذهن گرایی : (mentalism )بر این اساس جهان جلوه ای از وجود ذهنی خداوند است همان طور که شخصیت داستانی یک داستان نویس ،جلوه ای از شخصیت خود اوست ما و هر آنچه در جهان وجود دارد جلوه ای از خالقمان هستیم در واقع هرچه که ما میبینیم از جایگاه ذهنمان نشئت گرفته است. اصل ذهن گرایی بیان می کند که همه چیز در جهان ذهنی است و ذهن خالق همه چیز است. این اصل به ما می آموزد که افکار و باورهای ما تاثیر عمیقی بر زندگی ما دارند و ما می توانیم واقعیت خود را از طریق قدرت ذهن خود بسازیم. با تمرکز بر افکار و باورهای مثبت، می توانیم فراوانی، موفقیت و شادی را به زندگی خود جذب کنیم.بر اساس این اصل ، جهان محصول افکار و آگاهی خالق است و همه چیز در آن به هم مرتبط است. برای درک بهتر اصل ذهن گرایی، قدرت افکار خودمان را در نظر بگیریم. آیا تا به حال توجه کرده اید که چگونه افکار و احساسات ما می توانند بر تجربیات و درک ما از جهان تاثیر بگذارند؟ به عنوان مثال، هنگامی که با یک ذهنیت منفی به موقعیتی برخورد می کنید، به احتمال زیاد تجربیات منفی خواهید داشت. از سوی دیگر، زمانی که با ذهنیتی مثبت و باز به موقعیتی برخورد می کنی، به احتمال زیاد تجربیات مثبتی خواهیم داشت.این اصل همچنین نشان می دهد که جهان یک کل یکپارچه است و همه چیز در آن در سطح ذهنی به هم متصل است. افکار و آگاهی ما می تواند بر دنیای اطراف ما تاثیر بگذارد و دنیای اطراف ما می تواند بر افکار و آگاهی ما تاثیر بگذارد. این به هم پیوستگی یک حلقه بازخورد ایجاد می کند که دائما جهانی را که ما تجربه می کنیم شکل می دهد و بر آن تاثیر می گذارد. برای به کار بردن اصل ذهن گرایی در زندگی، مهم است که از افکار و احساسات خود آگاه شویم. با پرورش یک ذهنیت مثبت و باز، می توانیم زندگی هماهنگ تر و رضایت بخشی ایجاد کنیم. تمرین های مدیتیشن و تجسم نیز می توانند به ما کمک کنند تا از قدرت ذهن خود نهایت استفاده کنیم و از پتانسیل خلاقانه آن بهره ببریم.

در پایان، اصل ذهن گرایی به ما می آموزد که جهان ماهیت ذهنی دارد و همه چیز در سطح ذهنی به هم مرتبط است. با آگاهی از قدرت افکار و آگاهی خود، می توانیم از پتانسیل خلاق جهان بهره ببریم و در هماهنگی بیشتری با دنیای اطراف خود زندگی کنیم. همه چیز ذهن است، جهان ذهنی است


The All is Mind; the Universe is Mental 

  • · اصل ریتم :(rhythm )یعنی هر چیزی دارای جریان و دوره ای است دوره ای صعودی و دوره ایی نزولی مثلا دوره تولد، رشد ، پیری و مرگ

اصل ریتم بیان می کند که هر چیزی در جهان یک ریتم، یک چرخه و یک الگو دارد. این اصل به ما می آموزد که زندگی پر از فراز و نشیب است و ما باید سوار شدن بر امواج زندگی را بیاموزیم. با درک این اصل، می توانیم یاد بگیریم که در پستی ها و بلندی های زندگی با لطف و آسانی حرکت کنیم. همه چیز در حول یک دایره در حال چرخش است . از هر کجا شروع کنیم - پس عبور از فراز و فرود به همان جا خواهیم رسید . در دوران کودکی صفات خاصی را داریم : پر توقع - نیازمند به محبت سرشار جسمی و روحی - نازک دل و...این صفات پس ار طی کلیه مراحل رشد و گذر از دوران زندگی در واپسین دور زندگی باز به سراغمان می آید . پیرمردان و پیرزنان خواسته هایشان شباهت غریبی با کودکان دارد . این شاید قانون دردناکی باشد . هیچ چیز به سمت جلو حرکت نمی کند . ما در حال چرخشیم ...

اصل ریتم را می توان در بسیاری از جنبه های زندگی مشاهده کرد. به عنوان مثال، فصول از یک ریتم پیروی می کنند، زمستان به بهار، سپس تابستان، سپس پاییز و دوباره به زمستان تبدیل می شود. جزر و مد اقیانوس از یک ریتم پیروی می کند، جزر و مد بالا به جزر و مد تبدیل می شود و دوباره برمی گردد. چرخه های ماه و سیارات از یک ریتم پیروی می کنند و مراحل و موقعیت ها در طول زمان تغییر می کنند. در زندگی شخصی ما نیز می توانیم اصل ریتم را در کار مشاهده کنیم. ما فراز و نشیب ها، موفقیت ها و شکست ها، شادی ها و غم ها را تجربه می کنیم. هیچ چیز ثابت نمی ماند و همه چیز در حرکت دائمی است.

با درک اصل ریتم، می توانیم یاد بگیریم که تغییرات زندگی مان را بپذیریم و بپذیریم. ما می توانیم یاد بگیریم که با فراز و نشیب ها جریان داشته باشیم و از ریتم زندگی به نفع خود استفاده کنیم. برای مثال، اگر دوران سختی را پشت سر می گذاریم، می توانیم به خود یادآوری کنیم که این فقط یک مرحله است و در نهایت همه چیز بهتر خواهد شد. ما همچنین می توانیم از اصل ریتم برای کمک به دستیابی به اهدافمان استفاده کنیم، با درک اینکه موفقیت اغلب پس از یک دوره کار سخت و پشتکار به دست می آید.

به ریتم ها و چرخه های اطراف خود توجه کنیم. به تغییرات فصول، جزر و مد و مراحل ماه توجه کنیم.

فراز و نشیب های زندگی خود را بپذیریم. تشخیص دهیم که هیچ چیز ثابت نمی ماند و همه چیز در حرکت دائمی است.

از ریتم زندگی به نفع خود استفاده کنیم. اهدافی را تعیین کنیم و برای رسیدن به آنها تلاش کنیم و بدانیم که موفقیت اغلب پس از یک دوره سخت کوشی و پشتکار به دست می آید.

در پایان، اصل ریتم به ما می آموزد که همه چیز در جهان در حرکت دائمی است و هیچ چیز ثابت نمی ماند. با درک و پذیرش این اصل می توانیم یاد بگیریم که با فراز و نشیب های زندگی جریان داشته باش یم و از ریتم زندگی به نفع خود استفاده کنیم. «همه چیز جریان دارد، به بیرون و داخل، هر چیزی جزر و مد دارد، همه چیز بالا و پایین می رود؛ نوسان آونگ در همه چیز ظاهر می شود؛ اندازه چرخش به سمت راست، اندازه چرخش به چپ است؛ ریتم جبران می کند.

"Everything flows, out and in; everything has its tides; all things rise and fall; the pendulum-swing manifests in everything; the measure of the swing to the right is the measure of the swing to the left; rhythm compensates.