ارائه چارچوبی بر پایه روش دیمتل برای استخراج و رتبهبندی عوامل اصلی پیادهسازی موفق مدیریت دانش در شرکت های آب و فاضلاب شهری
Publish Year: 1398
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 332
This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_JWWSE-4-3_003
تاریخ نمایه سازی: 30 فروردین 1399
Abstract:
این پژوهش، با هدف بررسی شاخص های کلیدی موفقیت مدیریت دانش در شرکت های آب و فاضلاب شهری و ارائه یک مدل تلفیقی تفسیری-علی صورت گرفته است. ابتدا با مطالعه ادبیات تحقیق، از بین تعداد زیادی از عوامل کلیدی موفقیت مدیریت دانش، 9 عامل به عنوان عوامل اصلی انتخاب شده است. پس از تایید شاخص های مرتبط توسط خبرگان صنعت، پرسشنامهای برای رتبهبندی و تعیین روابط مولفه های مربوط، بین خبرگان توزیع شد. با استفاده از رویکرد DEMATEL یک مدل ساختاری شکل گرفت و سپس روابط علی میان عوامل بهوسیله دیاگرام اثر-ارتباط ترسیم شد. تحلیل نتایج نشان میدهد که از بین عوامل مورد بررسی، استراتژی و اهداف، بیشترین تاثیر را در موفقیت پیادهسازی مدیریت دانش در شرکت های آب و فاضلاب شهری خواهد داشت. مدل پیشنهادی برای اجرای KM براساس نتایج مطالعه وضعیت فعلی جامعه مورد مطالعه ارائه شده است. در این تحقیق 9 عامل برای پیش بینی موفقیت پیاده سازی مدیریت دانش در نظر گرفته شد که این عوامل درمجموع شامل 62 مولفه هستند. در مرحله اول برای شناسایی عوامل کلیدی موفقیت از تحلیل عاملی تاییدی استفاده شد. نتایج آزمون های انجام شده نشان می دهد ازنظر خبرگان صنعت آب و فاضلاب، شاخص های درنظر گرفته شده در این پژوهش، می توانند نقش کلیدی در موفقیت پیاده سازی مدیریت دانش در شرکت های آب و فاضلاب شهری داشته باشند. این تحقیق اطلاعات ارزشمندی ارائه می دهد که امید است در این بخش کسب و کار بهطور موثری به اجرای مدیریت دانش کمک کند. همچنین راهکاری برای توسعه موثر مدیریت دانش با روشی گام به گام فراهم می کند.
Keywords:
Authors
فائزه موسوی زاده جزائری
کارشناس مسئول ارزیابی مالی و حسابرسی شرکت فاضلاب تهران، عباس آباد، اندیشه، شرکت فاضلاب استان تهران
محمد شکیبازاد
Ph.D. in IT engineering, Malek-Ashtar University of Technology, Tehran, Iran
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :