سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

سنجش ارتباط متقابل بین شدت تبلیغات و سودآوری صنایع مواد غذایی و آشامیدنی ایران: رویکرد داده های تابلویی به روش سیستمی (SLS2)

Publish Year: 1399
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 504

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

EMCCONF04_010

Index date: 29 May 2020

سنجش ارتباط متقابل بین شدت تبلیغات و سودآوری صنایع مواد غذایی و آشامیدنی ایران: رویکرد داده های تابلویی به روش سیستمی (SLS2) abstract

الگوی ساختار، رفتار و عملکرد و ارتباط متقابل بین آنها از اصلی ترین رویکرد اقتصاد صنعتی برای تحلیل بازار است. هدف اصلی این مطالعه بررسی ارتباط متقابل بین سودآوری و شدت تبلیغات در صنایع تولیدی مواد غذایی و آشامیدنی ایران بوده است. برای این منظور از داده های خام کارگاه های صنعتی 10 نفر کارکن و بالاتر در 22 صنعت تولیدی مواد غذایی و آشامیدنی ایران با کد ISIC چهار رقمی و در طی سالهای 1386-1394 بهره گرفته شد و مدل تحقیق با بهره گیری از رهیافت داده های تابلویی به روش سیستمی (2SLS) تخمین زده شده است .نتایج حاصل از تخمین مدل دلالت بر این دارد که اثرگذاری متغیر شدت تبلیغات صنایع تولیدی مواد غذایی و آشامیدنی ایران در مدل متغیر سودآوری، در مقایسه با سایر متغیرهای توضیحی مدل، بیشتر بوده و همچنین متغیرهای مجذور هزینه های تبلیغات و درجه تمرکز بازار به ترتیب دارای تاثیر مثبت و منفی معنی دار بر سودآوری این صنایع هستند و ضریب منفی مجذور شدت تبلیغات بر سودآوری نشان میدهد که بین شدت تبلیغات و سودآوری رابطه U معکوس وجود دارد. همچنین، متغیرهای سودآوری و مجذور متغیر تمرکز بر شدت تبلیغات رابطه منفی و معنیدار داشته است و ضریب مثبت متغیر تمرکز نیز دال بر اثر مثبت و اثرگذار این متغیر بر شدت تبلیغات بوده و مطابق با انتظارات تئوریک است.

سنجش ارتباط متقابل بین شدت تبلیغات و سودآوری صنایع مواد غذایی و آشامیدنی ایران: رویکرد داده های تابلویی به روش سیستمی (SLS2) Keywords:

سنجش ارتباط متقابل بین شدت تبلیغات و سودآوری صنایع مواد غذایی و آشامیدنی ایران: رویکرد داده های تابلویی به روش سیستمی (SLS2) authors

محمدحسین احسان فر

استادیار، گروه علمی اقتصاد، دانشگاه پیام نور، تهران.

مقاله فارسی "سنجش ارتباط متقابل بین شدت تبلیغات و سودآوری صنایع مواد غذایی و آشامیدنی ایران: رویکرد داده های تابلویی به روش سیستمی (SLS2)" توسط محمدحسین احسان فر، استادیار، گروه علمی اقتصاد، دانشگاه پیام نور، تهران. نوشته شده و در سال 1399 پس از تایید کمیته علمی چهارمین کنفرانس ملی اقتصاد،مدیریت و حسابداری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تبلیغات، سودآوری، تمرکز، ایران، صنعت، مواد غذایی، داده های تابلویی هستند. این مقاله در تاریخ 9 خرداد 1399 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 504 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که الگوی ساختار، رفتار و عملکرد و ارتباط متقابل بین آنها از اصلی ترین رویکرد اقتصاد صنعتی برای تحلیل بازار است. هدف اصلی این مطالعه بررسی ارتباط متقابل بین سودآوری و شدت تبلیغات در صنایع تولیدی مواد غذایی و آشامیدنی ایران بوده است. برای این منظور از داده های خام کارگاه های صنعتی 10 نفر کارکن و بالاتر در 22 صنعت ... . برای دانلود فایل کامل مقاله سنجش ارتباط متقابل بین شدت تبلیغات و سودآوری صنایع مواد غذایی و آشامیدنی ایران: رویکرد داده های تابلویی به روش سیستمی (SLS2) با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.