سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی ترمودینامیکی فرآیند جذبیون +2 Cu از محلولهای ابی با استفاده از نانولولههایکربنی چند دیوارهی اکسید شدهی سطحی

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,114

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MININDC01_010

Index date: 26 September 2010

بررسی ترمودینامیکی فرآیند جذبیون +2 Cu از محلولهای ابی با استفاده از نانولولههایکربنی چند دیوارهی اکسید شدهی سطحی abstract

در مقالهی حاضر، از نانولولههای کربنی اکسید شدهی سطحی جهت حذف یونهای Cu(II) استفاده شده است.ابتدا مشخصات MWCNTs بکمک XRD و BET،TEM تعیین شد سپس MWCNTs به مدت 24 ساعت در اسید نیتریک نگهداری شده تا به صورت سطحی اکسید شود.اثر دما 25 ، 45 و 65 درجه ی سانتیگراد )، به عنوان تابعی از زمان تماس جاذب با محلول 5 ، 10 ، 20 ، 30 ، 60 و 120 دقیقه در غلظت اولیه 20pmm و سرعت هم زدن و ph ثابت مورد بررسی قرار گرفته است. آزمایشها نشان داد، زمانی کمتر از 40 دقیقه برای رسیدن به تعادل کافیست و با افزایشدمای محلول، میزان جذب یونهای مس از محلول افزایش مییابد . محاسبات مربوط به ترمودینامیک جذب نشان داد ΔG فرآیند جذب یونهای مس توسط MWCNTs منفی است که نمایانگر خودبهخودی بودن واکنش جذب است. مثبتبودن ΔH نیز ثابت کرد که فرآیند مذکور گرماگیر بوده است.

بررسی ترمودینامیکی فرآیند جذبیون +2 Cu از محلولهای ابی با استفاده از نانولولههایکربنی چند دیوارهی اکسید شدهی سطحی Keywords:

نانولولههای کربنی چند دیواره , جذب , یون مسII) , ترمودینامیک , محلولهای آبی , محیط زیست

بررسی ترمودینامیکی فرآیند جذبیون +2 Cu از محلولهای ابی با استفاده از نانولولههایکربنی چند دیوارهی اکسید شدهی سطحی authors

محسن ابراهیمی

دانشجوی کارشناسی ارشد رشتهی سرامیک، پژوهشگاه مواد و انرژی، کرج

اسماعیل صلاحی

دکترای مواد، عضو هیئت علمی پژوهشگاه مواد و انرژی، کرج

ایمان مباشرپور

دانشجوی دکتری رشتهی مواد، پژوهشگاه مواد و انرژی، کرج

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
phase extraction of metal ions using Solidه 2. Anna Stafiej, ...
Gadupudi Purnachadra Rao, "Chungsying Lu, Fengsheng Su, Sorption of divalent ...
Yan-Hui Li et a, "Competitive adsorption _ , _ _ ...
between transition metals and Interactionsء 4. H.L. Zhuang, G.P.Zheng, A.K. ...
Venkata K.K Upadhyayula et al., "Application of carbon nanotube technology ...
S. Iima, _ microtubes of graphitic carbon", Nature 354 (1991) ...
C. Lu, H. Chiu, "Adsorption of zinc (II) from water ...
C. Lu, Y.L. Chung, K.F. Chang, "Adsorption thermo dynamic and ...
Anna Stafiej, Krystyna Pyrzynska, "Adsorption of heavy metal ions with ...
C. Lu, H. Chiu, C. Liu, "Removal of zinc(II) from ...
Y.H. Li, Z. Di, J. Ding, D.Wu and . Luan, ...
C. Chen, X. Wang, "Adsorption of Ni(II) from aqueous solution ...
Huang Xin, Gao Nai-yun and Zhang Qiao-li, _ -Thermo dynamic ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی ترمودینامیکی فرآیند جذبیون +2 Cu از محلولهای ابی با استفاده از نانولولههایکربنی چند دیوارهی اکسید شدهی سطحی" توسط محسن ابراهیمی، دانشجوی کارشناسی ارشد رشتهی سرامیک، پژوهشگاه مواد و انرژی، کرج؛ اسماعیل صلاحی، دکترای مواد، عضو هیئت علمی پژوهشگاه مواد و انرژی، کرج؛ ایمان مباشرپور، دانشجوی دکتری رشتهی مواد، پژوهشگاه مواد و انرژی، کرج نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش صنایع معدنی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله نانولولههای کربنی چند دیواره، جذب، یون مسII) ،ترمودینامیک، محلولهای آبی، محیط زیست هستند. این مقاله در تاریخ 4 مهر 1389 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1114 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در مقالهی حاضر، از نانولولههای کربنی اکسید شدهی سطحی جهت حذف یونهای Cu(II) استفاده شده است.ابتدا مشخصات MWCNTs بکمک XRD و BET،TEM تعیین شد سپس MWCNTs به مدت 24 ساعت در اسید نیتریک نگهداری شده تا به صورت سطحی اکسید شود.اثر دما 25 ، 45 و 65 درجه ی سانتیگراد )، به عنوان تابعی از زمان تماس جاذب با محلول ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی ترمودینامیکی فرآیند جذبیون +2 Cu از محلولهای ابی با استفاده از نانولولههایکربنی چند دیوارهی اکسید شدهی سطحی با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.