سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تنوع گیاهان آبزی ایران و نحوه پراکنش آن ها در کشور

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 7,619

This Paper With 16 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

BIODIVERSITY01_042

Index date: 23 October 2010

بررسی تنوع گیاهان آبزی ایران و نحوه پراکنش آن ها در کشور abstract

گیاهان آبزی اولین رده تولید مواد غذایی در اکوسیستم های آبی هستند که با جذب نور و دی اکسید کربه از محیط عمل فتوسنتز را انجام می دهند این گیاهان قادرند با جذب نور حتی اگر نور مصنوعی و همچنین دریافت CO2 از آب تولید اکسیژن نمایند. گیاهان آبزی نقش مهمی در نگهداری و حفظ دریاچه ها، رود خانه ها، نهرها و برکه ها برای ماهیان و سایر ارگانیسم ها و همچنین حیات وحش و تفریحات بشر ایفای تقش می کنند. گیاهان آبزی از ترکیبات مهم و طبیعی اکوسیستم های آبی هستند که نقش ویژه ای در سلامت و تنوع اکوسیستم های آبی دارند. از بارزترین نقش های گیاهان آبزی در اکوسیستم های آبی می توان به جذب بسیاری از آلودگی ها از محیط زیست( محیط های آبی) به ویژه فلزات سنگین، افزایش تنوع گونه ای به دلیل ایجاد زیستگاه های متعدد، خاصیت دارویی، زیستگاه و غذای ماهیان، بی مهرگان، دوزیستان و ... را تشکیل می دهند و می توانند محیط های تخم ریزی را برای بسیاری از ماهیان، بی مهرگان و دوزیستان فراهم کنند. در این مقاله به بررسی و نحوه پراکنش و رویشگاه های خانواده های گیاهان آبزی Zosteraceae، Alismatacae، Ruppiaceae، Potamogetonacae، ، Najadacae، Spraganiacae، Typhacae، Hydrocharitacae، Butamacae، Sagitaria sagitifolia، ، Nymphaecae، iridaceae، Lialiaceae، Aracae، Lemnacae، Cyperus، Graminae، Lenti ، Labiatae، Elatinaceae، Haloragaceae، Ranunculaceae، Ceratophyllacae balariecae و گونه های مختلف و جنس های مهم آنها در کشور عزیزمان ایران پرداخته شده است، باشد تا با شناخت تنوع گونه ای گیاهان آبزی کشور بتوانیم گامی موثر در جهت حفظ و نگهداری این اکوسیستم های بی بدیل را برداریم.

بررسی تنوع گیاهان آبزی ایران و نحوه پراکنش آن ها در کشور Keywords:

بررسی تنوع گیاهان آبزی ایران و نحوه پراکنش آن ها در کشور authors

سجاد آستانی

مهندسی محیط زیست، دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان و عضو باشگاه پژوهشگ

آیدا حضرت زاده

مهندسی منابع طبیعی، محیط زیست، دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
آستانی سجاد، ‌جزوه گیاهان آبزی دانشگاه آزاد اسلامی همدان ...
حعلیزاده، مهدی، راهنما ی گیاهان آبزی، 1385 ...
اداره کل حفاظت از محیط زیست کشور -اداره منابع طبیعی ...
کنفراتس ملی حفاضت ازتنوع زیستی و داقش بومیه 10 و ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی تنوع گیاهان آبزی ایران و نحوه پراکنش آن ها در کشور" توسط سجاد آستانی، مهندسی محیط زیست، دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان و عضو باشگاه پژوهشگ؛ آیدا حضرت زاده، مهندسی منابع طبیعی، محیط زیست، دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس ملی حفاظت از تنوع زیستی و دانش بومی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تنوع گونه ای، گیاهان آبزی، رویشگاه، پراکنش، ایران هستند. این مقاله در تاریخ 1 آبان 1389 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 7619 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که گیاهان آبزی اولین رده تولید مواد غذایی در اکوسیستم های آبی هستند که با جذب نور و دی اکسید کربه از محیط عمل فتوسنتز را انجام می دهند این گیاهان قادرند با جذب نور حتی اگر نور مصنوعی و همچنین دریافت CO2 از آب تولید اکسیژن نمایند. گیاهان آبزی نقش مهمی در نگهداری و حفظ دریاچه ها، رود خانه ها، ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی تنوع گیاهان آبزی ایران و نحوه پراکنش آن ها در کشور با 16 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.