سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی روند تغییرات پارامترهای فیزیکی و شیمیایی آب در منطقه مرجانی خلیج چابهار

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,641

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCCLWRM01_001

Index date: 23 November 2010

بررسی روند تغییرات پارامترهای فیزیکی و شیمیایی آب در منطقه مرجانی خلیج چابهار abstract

خلیج چابهار با مساحت 062/63 کیلومتر مربع به لحاظ همجواری با منطقه ی ازاد تجاری - اقتصادی چابهار یکی از قطبهای مهم اقتصادی د رسواحل جنوب ایران به شمار می رود این خلیج به دلیل وجود سواحل صخره ای حضور توده های مرجانی و پهنه های جلبکی و به لحاظ ارتباط مستقیم با اقیانوس هند از اهمیت ویژه زیست محیطی و صید و صیادی برخوردار است آب و هوای سواحل جنوبی ایران که به اقلیم سواحل جنوبی ایران معروف است و با ویژگی های رطوبت نسبی زیاد گرمای زیاد و بارندگی کم شناخته می شوند تحت تاثیر آبهای گرم خلیج فارس و دریای عمان و جریانهای موسمی اقیانوس هند است جهت بررسی خواص فیزیکی و شیمیایی آب دریا در 3 ایستگاه از مناطق مرجانی خلیج چابهار توسط دستگاه C.T.D اطلاعات مربوط به پارامترهای فیزیکی و شیمیایی آب شامل درجه حرارت، شوری، چگالی ، قابلیت هدایت الکتریکی ، گل آلودی ، PH ، سرعت صوت ، اکسیژن محلول و کلروفیل آ. به طو ر همزمان برداشت شد نتایج بررسی های فیزیکوشیمیایی نشان میدهد خلیج چابهار دارای آبی با تغییرات درجه حرارت متفاوت است بطوریکه نسبت به ابهای ازاد اقیانوس هند گرمتر و از عمق به سطح و به سمت سواحل افزایش درجه حرارت دیده می شود افزایش پارامتر شوری بر کاهش پارامتر چگالی همراه است که منطبق با تغییرات درجه حرارت آبهای درون خلیج و ابهای ازاد است.

بررسی روند تغییرات پارامترهای فیزیکی و شیمیایی آب در منطقه مرجانی خلیج چابهار Keywords:

خلیج چابهار , پارامتر های فیزیک و شیمیایی , توده های مرجانی , دستگاه C.T.D

بررسی روند تغییرات پارامترهای فیزیکی و شیمیایی آب در منطقه مرجانی خلیج چابهار authors

مریم عسکری

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته زمین شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدا

محمدرضا نورا

استادیار گروه زمین شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ترجمه سامانی، ن.، شرایط وضعیت محیطی خلیج فارس و دریای ...
Enery.E.O. 1959 .sedimental and water of Persian Gulf, Bulleting of ...
.Hassan.E.M Samra.M.L.E, physical and characteristics of the ROPME sea area. ...
. P.G.Brewe etal 1978, chemical oceanographic data from the Persian ...
. Pickard, G.L and Emery.K.W, 1993, Descriptive physical oceanography. ...
. Reynolds.R.M, 1933, overview of physical oceanographic, th Mt. Mitchell ...
.R.W.Fairbridge, 1956, The Encyclopedia of oceanography. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی روند تغییرات پارامترهای فیزیکی و شیمیایی آب در منطقه مرجانی خلیج چابهار" توسط مریم عسکری، دانشجوی کارشناسی ارشد رشته زمین شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدا؛ محمدرضا نورا، استادیار گروه زمین شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی مدیریت منابع آب اراضی ساحلی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله خلیج چابهار، پارامتر های فیزیک و شیمیایی، توده های مرجانی، دستگاه C.T.D هستند. این مقاله در تاریخ 2 آذر 1389 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3641 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که خلیج چابهار با مساحت 062/63 کیلومتر مربع به لحاظ همجواری با منطقه ی ازاد تجاری - اقتصادی چابهار یکی از قطبهای مهم اقتصادی د رسواحل جنوب ایران به شمار می رود این خلیج به دلیل وجود سواحل صخره ای حضور توده های مرجانی و پهنه های جلبکی و به لحاظ ارتباط مستقیم با اقیانوس هند از اهمیت ویژه زیست محیطی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی روند تغییرات پارامترهای فیزیکی و شیمیایی آب در منطقه مرجانی خلیج چابهار با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.