سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

معماری و طبیعت

Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 6,584

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SCSD01_009

Index date: 7 June 2006

معماری و طبیعت abstract

توسعه سریع تکنولوژی و صنعت سبب رشد بی‌رویه شهرهـا و توسعه حومه‌سـازی و تخریـب فضـای سـبز گردید.شهرهای باکیفـیت متوسـط جایگزین طبیعـت بـکر و محیـط‌های روسـتایی شده است. درنتیجه زیـبایی این محیط‌های بـکر و طبـیعی به ناموزونی و زشتی جوامع صنعتی بدل شده است. اشـکال طبیـعت در هر سـرزمیـن و در میـان هـر ملتـی و جامعـه‌ای از دیـربـاز بـه صورت‌ها و نمادهـایی به صورت مستقیم و انتزاعی به چشم می‌خورد. در معماری ایران نیز چه در دوران باستان و چه در دوران اسلامی نمادگرایی با اشکالی از طبیعت به وفور دیده می‌شود. باغ ایرانی نمونه‌ای درخشان از پیوند طبیعت و معماری در معماری ایرانی است. دیـروز و در پـیش از مدرنیسـم میدان‌ها،خیابان‌ها،کوچه‌ها،بازارها و باغ‌ها جایـی برای دیـدار مـردم بودنـد. ساختـمان‌ها خود در اطـراف کـوچه وخیابـان و بـازار احســاس هویت مکانی می داد و شبـکه‌هـای ارتـباطی شهری مناظری گوناگون و بدیـع داشت و از فضاهـای آن به شکـل‌های مختلفی استـفاده می‌شـد. فضـاهایی که به گونه‌های مختلف طبیعت را در کنار خود داشت، اما پس از آن بناها و ساختمان‌ها ظهوری گستاخانه و لجـام‌گسیـخته داشـت و با ایجـاد محیـطی بـی‌روح ، روح انسـانی را خسـته کرد. با پـایان گرفتـن قرن بیسـتم بازگشت جدی به طبیعت و بهره‌برداری صحـیح و سالـم از آن می‌رود که انـسان را در آسـتانه قـرن جدید به دستاوردهای جدیدی در نگاه تازه به طبیعت قرار دهد.

معماری و طبیعت Keywords:

انسان و طبیعت , فضای سبز , بیونیک در معماری و باغ ایرانی

معماری و طبیعت authors

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
زیگفریدگیدئون - فضا، زمان، معماری - ترجمه منوچهر مزینی - ...
طراحی باغ و احداث فضای سبز - غزاله روحانی - ...
تادائو آندو - ترجمه خادمی - مکان هندسی، طبیعت - ...
طبیعت در آثار معماران نقش سمبل‌های طبیعت ژ جهان هستی ...
گذران فراغت و فضاهای شهری - جواد مهدیزاده - ماهنامه ...
واسیلی کاندینسکی - نقطه، خط، سطح - مجله ما - ...
.www. Persian Garden.com ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "معماری و طبیعت" توسط فائزه طلایی دلشاد نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی همایش شهر برتر، طرح برتر پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله انسان و طبیعت، فضای سبز، بیونیک در معماری و باغ ایرانی هستند. این مقاله در تاریخ 17 خرداد 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 6584 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که توسعه سریع تکنولوژی و صنعت سبب رشد بی‌رویه شهرهـا و توسعه حومه‌سـازی و تخریـب فضـای سـبز گردید.شهرهای باکیفـیت متوسـط جایگزین طبیعـت بـکر و محیـط‌های روسـتایی شده است. درنتیجه زیـبایی این محیط‌های بـکر و طبـیعی به ناموزونی و زشتی جوامع صنعتی بدل شده است. اشـکال طبیـعت در هر سـرزمیـن و در میـان هـر ملتـی و جامعـه‌ای از دیـربـاز بـه صورت‌ها و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله معماری و طبیعت با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.