سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

نقش خلاقیت، نوآوری وکارآفرینی در سازمان

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,034

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MIEAC01_236

Index date: 31 December 2010

نقش خلاقیت، نوآوری وکارآفرینی در سازمان abstract

بسیاری از محققان و بزرگان علوم مختلف از هزاره سوم بعنوان عصر غیر ارتجاعی یا عصر بی تداوم و بی تکرار یاد می کنند. آنها معتقدند عصر غیر ارتجاعی یا عصر بی بازگشت به معنای آنست که راه حل هایی که در گذشته برای رفع مسائل روزمره وجود داشته دیگر برای مسائل جاری و آینده راهگشا و کاربردی نیست. بلکه امروزه برای چالش های روز افزون جامعه بشری باید بدنبال راهکارهای جدید سازمانی با ساختار نوین بود. تجربه دنیای امروز نشان داده است که نوآوری های مهم و پیشرفت های تکنولوژیکی در سازمان ها و شرکت های بزرگ دولتی اتفاقی نبوده و دوباره اتفاق نخواهد افتاد بلکه تنها راه موثر ایجاد و توسعه شرایطی است که فعالیتهای اقتصادی کوچک و متوسط بتوانند تاسیس شوند و رقابت کنند. امروزه جهان به سمت اقتصاد کارآفرینی همراه با خلاقیت و نوآوری در حال حرکت است و ایجاد کسب و کارهای جدید در مرکز این فعالیت قرار دارد. شرکتهای تجاری نیز با سرعتی بی نظیر در حال توسعه هستند. کارآفرینان بزرگی مانند استیون جابز در شرکت APPLE ، بیل گیتس در شرکت Micro Soft و دهها نفر دیگر در شرکت های موفق و بزرگ دیگر با نشان دادن روحیه خلاقیت، نوآوری و کارآفرینی خود افق های جدیدی را بروی اقتصاد قرن حاضر گشوده اند. آنها نشان داده اند که برای کارآفرینی موفق تنها پول و شانس کافی نیست، بلکه کارآفرینی فرآیندی است که مستلزم خلاقیت و نوآوری، ریسک پذیری و برنامه ریزی است. نوآوری از اعمال کلیدی در فرآیند کارآفرینی بشمار می رود. اکثر پژوهشگران ومولفان در زمینه کارآفرینی با عقیده پیتر دراکر در خصوص مفهوم کارآفرینی اتفاق نظر دارند. امروزه خلاقیت و نوآوری لازمه بقاء و ارتقای موفقیت سازمان ها می باشد. اکنون سرعت تغییر وتحولات از حد تصور فراتر رفته است، به گونه ای که خلاقیت و نوآوری به عنوان اصل اساسی از عوامل مهم بقای سازمان است و نوآوری مهمترین منبع مزیت رقابتی محسوب می شود.

نقش خلاقیت، نوآوری وکارآفرینی در سازمان Keywords:

نقش خلاقیت، نوآوری وکارآفرینی در سازمان authors

کیوان غلامی

دبیر آموزش و پرورش ، مدرس دانشگاه جامع علمی کاربردی - کارشناس رسمی دادگ

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
شاه حسینی، علی، کارآفرینی، تهران:آییژ، .1383 ...
مردیث، جفری ودیگران، کارآفرینی، ترجمه محمد صادق نجاییان، تهران، انتشارات ...
شاه حسینی، علی، کاووسی، اسمعیل، نوآوری وکارآفرینی _ تهران، انتشارات ...
الوانی، سید مهدی، مدیریت عمومی، تهران، انتشارات نی 1388، ...
مشبکی، اصغر، وفائی، فرهاد، مقاله "خلاقیت عامل سکون در سازمان" ...
Bygrave William(1 994), "the entrepreneu rial Process" , in William ...
Fry FRED(1993), _ treprene urship: 4 Panning Approach, New York: ...
Guilford, J.P.(1 950) , "Creativity, A4merccan Psychoogist _ vol5, 444-454. ...
Drucker, P.(1 979), The Practice of Managem _ , Pan ...
Flett F, Innovation in mature Com panies, Management Decisions, 1 ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "نقش خلاقیت، نوآوری وکارآفرینی در سازمان" توسط کیوان غلامی، دبیر آموزش و پرورش ، مدرس دانشگاه جامع علمی کاربردی - کارشناس رسمی دادگ نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس سالانه مدیریت، نوآوری و کارآفرینی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله خلاقیت ، نوآوری، کارآفرینی، مزیت رقابتی هستند. این مقاله در تاریخ 10 دی 1389 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1034 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بسیاری از محققان و بزرگان علوم مختلف از هزاره سوم بعنوان عصر غیر ارتجاعی یا عصر بی تداوم و بی تکرار یاد می کنند. آنها معتقدند عصر غیر ارتجاعی یا عصر بی بازگشت به معنای آنست که راه حل هایی که در گذشته برای رفع مسائل روزمره وجود داشته دیگر برای مسائل جاری و آینده راهگشا و کاربردی نیست. بلکه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله نقش خلاقیت، نوآوری وکارآفرینی در سازمان با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.