کاربرد آزمایش نفوذ مخروطی CPT در طراحی ژئوتکنیک سازه های فراساحل
Publish Year: 1375
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 8,826
This Paper With 16 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICOPMAS02_019
تاریخ نمایه سازی: 24 خرداد 1385
Abstract:
امروزه آزمایشهای بر جا به سرعت به عنوان ابزاری بسیار مفید و کارا در تعیین پارامترهای مشخصه لایه های تحت الارض بستر دریا در طراحی های فراساحل به خصوص در عمقهای زیاد آب مطرح هستند. آزمایشهای برش پره ای (Vane)، پرسیومتر ، نفوذ مخروطی (CPT) از متداولترین آزمایشهای برجا در مطالعات ژئوتکنیک فراساحل به شمار می روند.
دستگاه نفوذ مخروطی (Cone Penetration Test) CPT یکی از کاراترین دستگاه های آزمایشهای برجا (In Situ Testing) در مطالعات ژئوتکنیک می باشد. ثبت نتایج بصورت پیوسته در عمق بستر دریا، امکان ثبت فشار آب منفذی بصورت پیوسته، امکان تشخیص لایه های با ضخامت بیشتر از 5 سانتیمتر از خاکهای روانگرا (لنزهای ماسه ای)، تکرار پذیر بودن نتایج آزمایش (Repeatability) ، استاندارد بودن نحوه انجام آزمایش، کاهش دست خوردگی خاک و سرعت انجام آزمایش، از مهمترین ویژگی های دستگاه CPT می باشد. در این مقاله سعی شده است که بطور مختصر به کاربری دستگاه CPT در طرحهای ژئوتکنیک فراساحل پرداخته شود.
Authors
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :