سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

چگونگی حمله آب خلیج فارس به سازه های بتنی دریایی

Publish Year: 1375
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,003

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICOPMAS02_020

Index date: 14 June 2006

چگونگی حمله آب خلیج فارس به سازه های بتنی دریایی abstract

امروزه به دلیل گسترش و اهمیت فعالیتهای نفتی و حمل و نقل دریایی و همچنین توجه به استخراج معادن در بستر دریاها، فعالیتهای ساختمانی مانند ساخت اسکله ها، سکوها و … در مناطق ساحلی و اقیانوسی افزایش چشمگیری داشته است. گرچه در گذشته، از ملاتهای آبی در ساخت سازه های دریایی استفاده میشد. اما امروزه، قسمت اعظم این بناها با بتن ساخته می شود البته بتن با کیفیت مطلوب، درمحیط های دریایی عملکرد نسبتا خوبی دارد. اما هنوز پژوهشگران تلاش می کنند که به راه حلهای جدیدی برای افزایش ایمنی و عمر مفید این سازه ها دست یابند.

چگونگی حمله آب خلیج فارس به سازه های بتنی دریایی authors

افشین طاهری

دانشگاه علم و صنعت ایران - مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Ramach andra, V.S.Feldman _ R.F- Beaudoin , j. j _ ...
Mchta, P. K - Conrete _ Str ucture, Properties _ ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "چگونگی حمله آب خلیج فارس به سازه های بتنی دریایی" توسط افشین طاهری، دانشگاه علم و صنعت ایران - مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن؛ محمدحسین ماجدی اردکانی نوشته شده و در سال 1375 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش بین المللی سواحل، بنادر و سازه های دریایی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 24 خرداد 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2003 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه به دلیل گسترش و اهمیت فعالیتهای نفتی و حمل و نقل دریایی و همچنین توجه به استخراج معادن در بستر دریاها، فعالیتهای ساختمانی مانند ساخت اسکله ها، سکوها و … در مناطق ساحلی و اقیانوسی افزایش چشمگیری داشته است. گرچه در گذشته، از ملاتهای آبی در ساخت سازه های دریایی استفاده میشد. اما امروزه، قسمت اعظم این بناها با ... . برای دانلود فایل کامل مقاله چگونگی حمله آب خلیج فارس به سازه های بتنی دریایی با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.