سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی عوامل موثر بر وضعیت فعلی بیابان زایی براساس نوع کاربری اراضی با تاکید بر معیار فرسایش آبی در منطقه زهک سیستان

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 952

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

WATERSHED07_050

Index date: 12 February 2011

بررسی عوامل موثر بر وضعیت فعلی بیابان زایی براساس نوع کاربری اراضی با تاکید بر معیار فرسایش آبی در منطقه زهک سیستان abstract

به منظور ارائه یک مدل منطقه ای و بررسی عوامل موثر بر وضعیت فعلی بیابان زایی محدوده ای با وسعت 88350 هکتار در منطقه زهک سیستان در نظرگرفته شد. در این تحقیق ابتدا براساس تلفیق اطلاعات مربوط به نقشه های توپوگرافی، زمین شناسی، عکس هوایی و بازدید های صحرایی، منطقه مورد مطالعه به 11 رخساره تفکیک گردید که هر رخساره ژئومورفولوژی به عنوان واحد اصلی ارزیابی وضعیت فعلی بیابان زایی مدنظر قرار گرفت. با توجه به تجزیه تحلیل و تلفیق دو روشMICD و FAO-UNEPکه از مطرح ترین مدل های بیابان زایی در خارج و داخل کشور محسوب می گردند، تلاش گردید تا شاخص های موثر مبتنی بر فرسایش آبی براساس نوع کاربری اراضی شناسایی و مناسب ترین آنها انتخاب شوند و در قالب یک مدل منطقه ای بیابانزایی و با توجه به ارزش عددی هر یک از شاخص ها در هر واحد کاری و سپس در کل منطقه مورد بررسی و ارزیابی قرار گیرند. در نهایت وضعیت فعلی شدت بیابان زایی منطقه با تاکید بر معیار فرسایش آبی در چهار کلاس ناچیز و کم، متوسط، شدید و بسیار شدید برآورد گردید . نتایج بدست آمده نشان می دهد که در مدل پیشنهادی منطقه ای، عرصه مورد مطالعه از نظر شدت بیابان زایی در حدود 4915 هکتار 5/9 درصد در کلاس کم I حدود 78599 هکتار 94/1 درصددر کلاس متوسط II قرار دارند.

بررسی عوامل موثر بر وضعیت فعلی بیابان زایی براساس نوع کاربری اراضی با تاکید بر معیار فرسایش آبی در منطقه زهک سیستان Keywords:

بررسی عوامل موثر بر وضعیت فعلی بیابان زایی براساس نوع کاربری اراضی با تاکید بر معیار فرسایش آبی در منطقه زهک سیستان authors

زهره هاشمی

اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان زابل

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
اکبری، م.، کریم زاده، ح.ر، مدرس، ر.، و چکشی، ب. ...
جوادی، مر، 1383. بررسی عوامل موثر در شدت بیابان‌زایی و ...
زهتابیان، غر، _ احمدی، ح.، آذرنیوند، ح.، و یزدان پناه، ...
قاسمی، س، 1385. بررسی معیارها و شاخص‌های بیابان‌زایی با تکیه ...
Depaola, F., Ducci, D and Giugni, D. 2009. Soil Erosion ...
Yonghuan, M.. Shengyue, F., Lihua Z., Zhaoyang D., Zhang, K. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی عوامل موثر بر وضعیت فعلی بیابان زایی براساس نوع کاربری اراضی با تاکید بر معیار فرسایش آبی در منطقه زهک سیستان" توسط زهره هاشمی، اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان زابل نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی هفتمین همایش ملی علوم و مهندسی آبخیزداری ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله شدت بیابان زایی، مدل FAO-UNEP،مدلMICD،فرسایش آبی، زهک سیستان هستند. این مقاله در تاریخ 23 بهمن 1389 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 952 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که به منظور ارائه یک مدل منطقه ای و بررسی عوامل موثر بر وضعیت فعلی بیابان زایی محدوده ای با وسعت 88350 هکتار در منطقه زهک سیستان در نظرگرفته شد. در این تحقیق ابتدا براساس تلفیق اطلاعات مربوط به نقشه های توپوگرافی، زمین شناسی، عکس هوایی و بازدید های صحرایی، منطقه مورد مطالعه به 11 رخساره تفکیک گردید که هر رخساره ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی عوامل موثر بر وضعیت فعلی بیابان زایی براساس نوع کاربری اراضی با تاکید بر معیار فرسایش آبی در منطقه زهک سیستان با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.