سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مطالعه ساختارهای زیر سطحی با استفاده ازروش رادارGPR

Publish Year: 1384
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,029

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SINKHOLE01_013

Index date: 9 March 2011

مطالعه ساختارهای زیر سطحی با استفاده ازروش رادارGPR abstract

روش رادار بر اساس پاسخ زمین به فرکانسهای بلند ( 20 تا 1000 مگا هرتز) امواج الکترومغناطیسی بنا شده است . وقتی ضریب گذردهی الکتریکی مواد تغییر می کند آنگاه امواج الکترومغناطیسی ممکن است بازتاب یا شکسته شوند. تغییرات در گذردهی الکتریکی بر اثر تغییر ساختار یا تغییر سنگ است. انرژی انعکاس داده شده یا بازتاب شده توسط دستگاه در سطح زمین دریافت می شود . موفقیت روش رادار به فاکتورهای مهمی بستگی دارد از آن جمله می توان وجود تباین در زیر زمین و رسانایی الکتریکی را نام برد. با افزایش رسانش تضعیف انرژی افزایش می یابد، مثلا در یخ و سنگهای آتشفشانی عمق نفوذ به بیشتر از 100 متر نیز می رسد اما در شیلها و رسها این عمق به 1 متر نیز کاهش می یابد. قدرت تفکیک با افزایش فرکانس افزایش می یابد ولی عمق کاهش می یابد. از کاربردهای زمین شناسی رادار می توان تصویر سازی ساختارهای رسوبی نزدیک به سطح و نشان دادن ساختارهای تکتونیکی فعال نام ببریم

مطالعه ساختارهای زیر سطحی با استفاده ازروش رادارGPR authors

محسن اویسی موخر

عضو هیئت علمی دانشگاه رازی کرمانشاه

حسین شاه نظری اول

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه رازی

مقاله فارسی "مطالعه ساختارهای زیر سطحی با استفاده ازروش رادارGPR" توسط محسن اویسی موخر، عضو هیئت علمی دانشگاه رازی کرمانشاه؛ حسین شاه نظری اول، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه رازی نوشته شده و در سال 1384 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بررسی خطرات فروچاله ها در مناطق کارستی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 18 اسفند 1389 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1029 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که روش رادار بر اساس پاسخ زمین به فرکانسهای بلند ( 20 تا 1000 مگا هرتز) امواج الکترومغناطیسی بنا شده است . وقتی ضریب گذردهی الکتریکی مواد تغییر می کند آنگاه امواج الکترومغناطیسی ممکن است بازتاب یا شکسته شوند. تغییرات در گذردهی الکتریکی بر اثر تغییر ساختار یا تغییر سنگ است. انرژی انعکاس داده شده یا بازتاب شده توسط دستگاه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مطالعه ساختارهای زیر سطحی با استفاده ازروش رادارGPR با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.