سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

برآورد میزان ذوب برف درحوضه های انتخابی غرب کشور و حوضه کرند با استفاده از تصاویر ماهواره ای

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,297

This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

WRKC01_003

Index date: 13 March 2011

برآورد میزان ذوب برف درحوضه های انتخابی غرب کشور و حوضه کرند با استفاده از تصاویر ماهواره ای abstract

شناخت چرخه آب در طبیعت و بررسی عوامل موثر برآن هم واره ذهن آب شناسان را به خود مشغول داشته است ،مطالعات مختلفی بر روی نزولات جوی چه بصورت باران و چه از نقطه نظر کسب داده و تحلیل و برازش مدل های مختلف ریاضی ، نسبت به انواع دیگر نزولات جوی از جمله ، برف تگرک ، یخچه و ... صورت گرفته است ، در مورد برف ، این پدیده شگرف و اعجاب انگیز که خاصیت فیزیکی منحصر بفردی هم دارد کار کمتری انجام شده است ، معمولا در گزارش های آب وهواشناسی مختلف به اندازه آب معادل برف و بعضا توزیع امکانی و مکانی آن بسنده می شود و معمولا تاثیر این نوع بارش بر هیدروگراف واحد ، سبک سیلا ب ،... نادیده گرفته می شود .این پژوهش در چهار حوزه آبریز غرب کشور (که دارای چند سالی اندازه گیری برف بوده اند ) پس از بکارگیری روابط تجربی ، داده ها با روشهای آماری تحلیل شده ان د .برای دستیابی به سطح پوشش برف دراین حوزه ها از تصاویر ماهواره ای استفاده گردیده و نهایتا دریک حوضه، نتایج برف سنجی با تصاویر ماهواره ای و سایر شواهد به فرمول تجربی منجر گردید و در سایر حوضه ها و حوضه معرف کرمانشاه ( کرند) به دلیل کمبود آمار و اطلاعات نتایج قابل قبولی برای ارایه فرمول تجربی بدست نیامد.

برآورد میزان ذوب برف درحوضه های انتخابی غرب کشور و حوضه کرند با استفاده از تصاویر ماهواره ای authors

ناصر فرضی

معاون مطالعات پایه شرکت آب منطقه ای کرمانشاه، رئیس دفتر مطالعات و تحق

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
هیدرولوژی برف پایان نامه کارشناسی ارشد هیدرولوژی رحمت ا... شفیعی ...
کاربرد سنج از راه دور تصاویر ماهواره _ در مدیریت ...
روش های سنجش از دور و اطلاعات ماهواره ای در ...
کاربرد عکس های هوایی و ماهواره ای در بررسی _ ...
دستورالعمل برف سنجی نشریه شماره 165 سازمان مدیریت و برنامه ...
نشریه شماره 1 تحقیقات منابع آب ایران - انجمن علوم ...
خواص فیزیکی برف - شرکت مهندسی مشاور مهاب قدس 1365 ...
اندازه گیری برف ترجمه غلامحسین رنجی 1365 ...
شرکت آب منطقه ای کرمانشاه 25 آذر1386 ...
جزوات دوره برف سنجی اسفند ماه علیرضا فروربخت 1368 ...
اصول هیدرولوژی کاربردی دکتر امین علیزاده 1374 ...
گزارش های سالانه برف سنجی شرکت سهامی آب منطقه ای ...
Hydrology A. J. RAUKIک I7-Hydrology Hmragunath ...
Hand book at the primciple ot Hydrology D.M.Goray ...
Engmeering Hydrology R.S varsheny ...
Hand book at Applied Hydrology V.T. Chow. ...
WWW. US _ Crop of Enengeering ...
Remote Sonsing of snow and ice M.F Meier unesc, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "برآورد میزان ذوب برف درحوضه های انتخابی غرب کشور و حوضه کرند با استفاده از تصاویر ماهواره ای" توسط ناصر فرضی، معاون مطالعات پایه شرکت آب منطقه ای کرمانشاه، رئیس دفتر مطالعات و تحق نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بررسی منابع آب استان کرمانشاه پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 22 اسفند 1389 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1297 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که شناخت چرخه آب در طبیعت و بررسی عوامل موثر برآن هم واره ذهن آب شناسان را به خود مشغول داشته است ،مطالعات مختلفی بر روی نزولات جوی چه بصورت باران و چه از نقطه نظر کسب داده و تحلیل و برازش مدل های مختلف ریاضی ، نسبت به انواع دیگر نزولات جوی از جمله ، برف تگرک ، یخچه و ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی برف طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله برآورد میزان ذوب برف درحوضه های انتخابی غرب کشور و حوضه کرند با استفاده از تصاویر ماهواره ای با 14 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.