سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی مطلوبیت آب زیرزمینی دشت فاروج جهت شرب

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 844

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

INCWR01_370

Index date: 24 March 2011

بررسی مطلوبیت آب زیرزمینی دشت فاروج جهت شرب abstract

محدوده مطالعاتی شهر فاروج واقع در دشت قوچان شیروان در استان خراسان شمالی و دارای آب و هوای ن یمه خشک و معتدل میباشد. در بررسی مطلوبیت آب زیرزمینی این منطقه جهت مصارف شرب، 20 حلقه چاه با رعایت یکنواختی از لحاظ پراکنش در منطقه انتخاب و مورد نمونه برداری قرار گرفت . غلظت برخی آنیون ها و ک اتیونهای اصلی این چاه ها (سدیم، کلسیم، منیزیم، کلر، سولفات و بی کربنات) همچنینpH و کل املاح جامد محلول TDS) آنها اندازه گیری شد و رسم دیاگرام شولر جهت بررسی قابلیت شرب این منابع صورت پذیرفت . بیش از حد مجاز بودن غلظت سدیم، سولفات و کل املاح جامد محلول د ر برخی چاه ها مطلوبیت آن ها را جهت مص رف شرب محدود کرده و سایر چاهها نیز در مجموع خصوصیات متوسط این کاربری را دارا میباشند

بررسی مطلوبیت آب زیرزمینی دشت فاروج جهت شرب Keywords:

بررسی مطلوبیت آب زیرزمینی دشت فاروج جهت شرب authors

سمیرا محمدی سعداباد

دانشجوی کارشناسی ارشدخاکشناسی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی شاهرود

هادی قربانی

استادیار گروه خاکشناسی. دانشکده کشاورزی. دانشگاه صنعتی شاهرود

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
موسسه استاندراد و تحقیقات صنعتی ایران، شماره استاندارد 2348، روش ...
Sukkariyah B.F. (2003) PHD.thesis: :-Trace Metals Mobility in Soils and ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی مطلوبیت آب زیرزمینی دشت فاروج جهت شرب" توسط سمیرا محمدی سعداباد، دانشجوی کارشناسی ارشدخاکشناسی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه صنعتی شاهرود؛ هادی قربانی، استادیار گروه خاکشناسی. دانشکده کشاورزی. دانشگاه صنعتی شاهرود نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی نخستین کنفرانس پژوهشهای کاربردی منابع آب ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله فاروج، آب زیرزمینی، مصارف شرب هستند. این مقاله در تاریخ 4 فروردین 1390 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 844 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که محدوده مطالعاتی شهر فاروج واقع در دشت قوچان شیروان در استان خراسان شمالی و دارای آب و هوای ن یمه خشک و معتدل میباشد. در بررسی مطلوبیت آب زیرزمینی این منطقه جهت مصارف شرب، 20 حلقه چاه با رعایت یکنواختی از لحاظ پراکنش در منطقه انتخاب و مورد نمونه برداری قرار گرفت . غلظت برخی آنیون ها و ک اتیونهای ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی مطلوبیت آب زیرزمینی دشت فاروج جهت شرب با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.