ارزیابی کیفی تناسب اراضی برای چای در شرق استان گیلان
Publish place: 9th Soil Science Congress of Iran
Publish Year: 1384
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,440
متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
SSCI09_511
تاریخ نمایه سازی: 30 خرداد 1385
Abstract:
بر اساس آمار سال 1376 سطح زیرکشت چای در ایران حدود 35000 هکتار می باشد که بیش از 30000 هکتار آن در استان گیلان واقع شده است (1) کمبود زمین مناسب کشت چای در این استان و اختصاص زمینهای هموار برای کشت برنج، سبب شده تا چایکاران به سمت زمینهای شیب دار و جنگلی روی آورند . از این رو برای استفاده صحیح و پایدار از منابع اراضی موجود، شناخت کافی از آنها لازم و ضروری به نظر می رسد . سازمان خوار و بار جهانی در سال 1976 با انتشار نشریه 32 ، مهمترین قدم را در ارزیابی تناسب اراضی برداشت (3) به دنبال آن و پس از انتشار نشریات متعدد در این زمینه سایز و همکاران (1991) نیز روش های مختلف ارزیابی تناسب اراضی را برای گیاهان خاص (4) به همراه جداول نیازهای اقلیمی و رویشی گیاهان مختلف (5) به رشته تحریر درآوردند .
Authors
مهیار مشتاقی
دانشجوی سابق کارشناسی ارشد خاکشناسی دانشگاه تربیت مدرس
فریدون سرمدیان
دانشیار دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران
حسینعلی بهرامی
استادیار دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :