بهینهسازی سه سطحی مقاوم مشارکت واحدها با هدف تابآوری در سیستم قدرت با نفوذ بالای منابع اتکاناپذیر
Publish place: Journal of Iranian Association of Electrical and Electronics Engineers، Vol: 17، Issue: 2
Publish Year: 1399
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 292
This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_JIAE-17-2_010
تاریخ نمایه سازی: 3 اسفند 1399
Abstract:
آمادگی سیستمهای قدرت در مقابله با حوادث به ویژه عوامل خرابکارانه به افزایش تابآوری و کاهش هزینهها و زمان بازیابی خواهد انجامید. در این مقاله، یک مدل تصمیمگیری سه سطحی مقاوم ارائه شده است که درآن بهرهبردار سیستم قدرت منابع تولید را در سطح اول برای یک حالت پایه برنامهریزی میکند در حالی که، عامل خرابکار قصد از کار انداختن حساسترین پست را دارد به طوری که تمام واحدهای تولیدی و خطوط متصل به آن پست از مدار خارج شوند. در همین حین، بهرهبردار سیستم یک بار دیگر سعی در برنامهریزی مجدد واحدهای تولیدی دارد به نحوی که کمترین میزان قطع بار ناخواسته حاصل شود. همچنین، در سیستمهای قدرت با منابع بالای اتکاناپذیر، بهرهبردار باید اثرات عدم قطعیت تولیدات این منابع را نیز در تصمیمگیری خود لحاظ کند. از این رو، بر خلاف بهینهسازیهای متداول دو سطحی مقاوم که سعی در یافتن کمینه هزینه در بدترین سناریو دارند، روش تولید ستون و قید پیشنهادی منابع را برای یک حالت پایه به گونه ای برنامهریزی میکند که در صورت بروز حملات خرابکارانه، کمترین قطع بار حاصل شود. نهایتاً، عملکرد مدل پیشنهادی بر روی سیستم تست استاندارد 118 باسه مورد آزمون قرار گرفته است.
Keywords:
Resiliency , SCUC , Robust Optimization , Operation with high penetration Rate of RES. , تابآوری , مسئله مشارکت واحدها مقید به امنیت , بهینهسازی مقاوم , بهرهبرداری در حضور نفوذ بالای منابع اتکاناپذیر
Authors
محمد ایمان علیزاده
Tarbiat Modares University
رضا غفارپور
Faculty of Electrical and Computer Engineering, Imam Hussein University
علی محمد رنجبر
Faculty of Electrical and Computer Engineering, Sharif University of Technology
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :