سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اتصالات خورجینی صلب با ورق پیرامونی سخت شده گزینه ای مناسب در مقاوم سازی ساختمان های نامناسب موجود

Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,219

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

INRC01_003

Index date: 23 June 2006

اتصالات خورجینی صلب با ورق پیرامونی سخت شده گزینه ای مناسب در مقاوم سازی ساختمان های نامناسب موجود abstract

متاسفانه عموم ساختمان های موجود کشور توان لازم را برای پایداری در مقابل نیروهای زلزله ندارند. بسیاری از این ساختمان ها با مصالح بنایی غیر مسلح ساخته شده اند که در بعضی از آنها علیرغم عدم ضوابط آئین نامه ای، کیفیت اجرای دیوارها در حد مقبولی است. یکی از راه های مقاوم سازی نسبی این ساختمان ها برای کاهش خطرات ناشی از زلزله و جلوگیری از فروریزی کامل ساختمان در این مواقع، افزودن قاب های صلب به مجموعه سازه آنها است. اجرای قاب صلب در کشور ما همراه با مشکلات زیاد اجرایی است و در این ساختمان هاف این مشکلات چدین برابر یم شود. در این شرایط به نظر می رسد استفاده از اتصالات خورجینی صلب با ورق پیرامونی سخت شده، گزینه ای مناسب در این رابطه باشد. مطالعات انجام شده، نشاندهنده عملکرد صلب و شکل پذیری مطلوب اتصال پیشنهادی می باشد. مطالعه بر روی عملکرد اتصال به صورت تئوری با استفاده از روش اجزاء محدود به صورت غیر خطی هندسی و مصالح صورت پذیرفته، ولی قبلا عملکرد عناصر محدود انتخابی و نرم افزار با نمونه های آزمایشگاهی کنترل شده اند. هدف از ارائه این مقاله، معرفی این اتصالات و چگونگی استفاده از آنها در مقاوم سازی این گونه ساختمان ها است.

اتصالات خورجینی صلب با ورق پیرامونی سخت شده گزینه ای مناسب در مقاوم سازی ساختمان های نامناسب موجود Keywords:

مقاوم سازی , اتصال خورجینی , اتصال خورجینی صلب با ورق پیرامونی سخت شده

اتصالات خورجینی صلب با ورق پیرامونی سخت شده گزینه ای مناسب در مقاوم سازی ساختمان های نامناسب موجود authors

محمد فروغی

عضو هیات علمی دانشگاه یزد و دانشجوی دکترا سازه دانشگاه علم و صنعت ایرا

محمدعلی برخورداری

عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
غفوری آشتیانی -محسن، نیاز به فرآیند جدید و قابل اجرا ...
وثوقی فر -حمید رضا، سخنرانی افتتاحیه _ اولین همایش بین ... [مقاله کنفرانسی]
سیمونیان -واهاگ و کافی -محمدعلی، اعمال اتصالات قیچی در تحلیل ...
معین فر -علی اکبر و نادر زاده -احمد، گزارش فنی ...
مزروعی -علی و میرقادری -سیدرسول و بهنام‌فر -فرهاد و دهقانی‌رنانی ...
مقدم -حسن، خواص مکانیکی اتصالات خورجینی، دومین کنفرانس بین‌المللی زلزله‌شناسی ...
فروغی -محمد، بررسی اتصالات خورجینی در قاب ها با استفاده ...
مقدم -حسن و آقاکوچک -علی‌اکبر و مزروعی -علی و میرقادری ...
فروغی محمد و برخورداری -محمدعلی، نقدی بر پیش نویس ضوابط ...
فروغی -محمد، کاربرد اتصالات خورجینی در بهبود رفتار لرزه ای ... [مقاله کنفرانسی]
فروغی -محمد و زاهدی -مرتضی و برخورداری -محمد علی، بررسی ...
فروغی -محمد، طرح تسمه‌های اتصال تیر دوبل در اتصالات خورجینی، ...
M. Barkhordari and M. Foroughi, _ Suddle Like Connection With ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "اتصالات خورجینی صلب با ورق پیرامونی سخت شده گزینه ای مناسب در مقاوم سازی ساختمان های نامناسب موجود" توسط محمد فروغی، عضو هیات علمی دانشگاه یزد و دانشجوی دکترا سازه دانشگاه علم و صنعت ایرا؛ محمدعلی برخورداری، عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس ملی بهسازی و مقاوم سازی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مقاوم سازی ، اتصال خورجینی ، اتصال خورجینی صلب با ورق پیرامونی سخت شده هستند. این مقاله در تاریخ 2 تیر 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2219 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که متاسفانه عموم ساختمان های موجود کشور توان لازم را برای پایداری در مقابل نیروهای زلزله ندارند. بسیاری از این ساختمان ها با مصالح بنایی غیر مسلح ساخته شده اند که در بعضی از آنها علیرغم عدم ضوابط آئین نامه ای، کیفیت اجرای دیوارها در حد مقبولی است. یکی از راه های مقاوم سازی نسبی این ساختمان ها برای کاهش خطرات ... . برای دانلود فایل کامل مقاله اتصالات خورجینی صلب با ورق پیرامونی سخت شده گزینه ای مناسب در مقاوم سازی ساختمان های نامناسب موجود با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.