سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

نیاز انرژی و چشم اندازی تغییرات اقلیمی در قرن 21

Publish Year: 1378
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,275

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

RCCC02_030

Index date: 27 June 2006

نیاز انرژی و چشم اندازی تغییرات اقلیمی در قرن 21 abstract

تعیین میزان نقش و اثرگذاری انسان در حوزه تغییر اقلیم، بدون توجه به اثر و یا اثرات نوسانات طبیعی امکان پذیر نمی باشد. سالها قبل از این که انسان خود به عنوان یک عامل تعیین کننده بیلان اقلیم به حساب آید، توالی و نوسانات بزرگ اقلیمی را می شناختند و هنوز بر ای باوراند که نوسانات مزبور قابل تکرار می باشند. در حیطه مطالعه نوسانات اقلیمی، مقیاس زمانی از اهمیت زیادی برخوردار است زیرا اقلیم به عنوان یک سیستم، خود حاصل مجموعه ای از شرایط هواشناختی تلقی شود که توسط داده های چند دهه گذشته قابل لمس بوده، وقوع و تکرار آن برای دهه های آینده محتمل می باشد. بنابراین اقلیم حال که بخوبی با آن سازش پیدا نموده ایم، توسط داده های چند دهه گذشته توصیف می شود. با این حال در صورت گسترش دوره زمانی خود – مثلا چند دهه به یک میلیون سال به این نتیجه می رسیم که ما در حال حاضر در یک دوره غیر متعارف گرم و به عبارت دیگر دوره ای که غالبا به عنوان دوره بین یخچالی تعبیر می شود زندگی می کنم. درفواصل آن دوره طولانی سرد، قاره های نیمکره شمالی در سیطره قطعات بزرگ یخ قرار داشتند و آخرین ظهور استیلای آن به 18000 سال قبل می رسد. حال در صورتی که مقیاس زمانی خود را به گذشته های دورتر مثلا به 500 میلیون سال قبل گسترش دهیم، ملاحظه می کنیم که ما در یک دوره نامتعارف سرد زندگی می کنیم. بررسی های موجود نشان می دهد که در اثنای آن زمان برف و یخهای دایمی تنها در حوالی قطبین زمین متمرکز بوده و تنها 15 درصد از اوقات آن زمان برف و یخ های دایمی شکل می گرفته اند.

نیاز انرژی و چشم اندازی تغییرات اقلیمی در قرن 21 Keywords:

نیاز انرژی و چشم اندازی تغییرات اقلیمی در قرن 21 authors

محمدرضا کاویانی

استاد گروه جغرافیای دانشگاه اصفهان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
-ع]. نرشبن ; شناخت و کاربرد انواع انرزی - دفتر ...
Kellogg, W.W.: Global influences of manking on climate. Kapitel in: ...
Axtman, R. C.: Environmental impact of a geothermal pOwer plant. ...
Bach, W.: Global air pollution and climatic change. Revs. Geophys. ...
Bach, W.: Energiebedarf und Klima anderung, Geographische Rundschau 31.H.1.1979 ...
Behrendt, V.: Nutzung der Geze itenenergie . ln: Energ iequellen ...
Charpentier, J.P.:: Toward a better understanding of energy conSumption _ ...
Hafele, W. und W. Sassin: Energy Strategies. Energy 1976, H. ...
Hafele, W. umd W. Sassin: _ Future Energy Scenario. 10th ...
Hafele, W.: Energy Options open to Mankind beyond the Turn ...
Jenkins, N.: Silvicultural biomass farms. Energy International 1977, H. 14, ...
Kellogg, W.W.: Emissions and the climate. In: Energie und Umwelt. ...
Kellogg, W. W.: Effects of human activities _ global climate. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "نیاز انرژی و چشم اندازی تغییرات اقلیمی در قرن 21" توسط محمدرضا کاویانی، استاد گروه جغرافیای دانشگاه اصفهان نوشته شده و در سال 1378 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس منطقه ای تغییر اقلیم پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله رشد جمعیت جهان ، مصرف سرانه انرژی ، نیاز انرژی جهان ، انرژیهای تجدید شونده ، آلاینده ها ، تولید مستقیم گرما ، تغییر الگوی گردش سیاره ای ، تغییرات اقلیمی هستند. این مقاله در تاریخ 6 تیر 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3275 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تعیین میزان نقش و اثرگذاری انسان در حوزه تغییر اقلیم، بدون توجه به اثر و یا اثرات نوسانات طبیعی امکان پذیر نمی باشد. سالها قبل از این که انسان خود به عنوان یک عامل تعیین کننده بیلان اقلیم به حساب آید، توالی و نوسانات بزرگ اقلیمی را می شناختند و هنوز بر ای باوراند که نوسانات مزبور قابل تکرار می ... . برای دانلود فایل کامل مقاله نیاز انرژی و چشم اندازی تغییرات اقلیمی در قرن 21 با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.