سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تغییرات فرم بلوری گارنت در لیتولوژی های غنی و فقیر از کلسیم

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,195

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NSGI01_034

Index date: 24 June 2011

بررسی تغییرات فرم بلوری گارنت در لیتولوژی های غنی و فقیر از کلسیم abstract

منطقه مورد مطالعه، بخشی از استان همدان میباشد که در زون دگرگونی سنندج- سیرجان قرار گرفته است. توده پلوتونیک الوند مهمترین پدیده آذرین منطقه میباشد که پیرامون آن را سنگهای دگرگونی مجاورتی و ناحیهای با درجه دگرگونی پایین تا بالا فرا گرفته است. این سنگ ها را می توان به سه گروه سنگ های دگرگونی مجاورتی، دگرگونی ناحیه ای و میگماتیت ها تقسیم بندی نمود. بلورهای گارنت تقریباً در تمامی سنگهای دگرگونی منطقه (به جز اسلیتها و فیلیتها) و در سنگهای آذرین (آپلیتها، پگماتیتها و مونزوگرانیتها) به عنوان یکی از فراوانترین پورفیروبلاستها حضور دارند. گارنتهای تشکیل شده در سنگهای غنی ازCaگارنت آمفیبول شیست) دارای درصد بالاییCaOهستند. اگر این بلورها در سنگهای فقیر ازCaآپلیت) تشکیل شوند، درصدCaO پایینی خواهند داشت. در هنگام تشکیل گارنت در سنگهای غنی از کلسیم، در درجه حرارت و فشار پایینMn و Caوارد ساختار بلوری گارنت میشوند. به علت بالا بودن کلسیم در ساختار بلوری این گارنتها، فرم دودکاهدرون خالص در این سنگها تشکیل می -شود. در سنگهای فقیر از کلسیم نیز منگنز وارد ساختار بلوری گارنت شده و فرم بلوری تراپزوهدرون خالص را تشکیل میدهد. به عبارت دیگر میزانCaOدر سنگ مادر یکی از عوامل اصلی در کنترل ترکیب شیمیایی گارنتها و در نهایت مورفولوژی آنها است

بررسی تغییرات فرم بلوری گارنت در لیتولوژی های غنی و فقیر از کلسیم Keywords:

بررسی تغییرات فرم بلوری گارنت در لیتولوژی های غنی و فقیر از کلسیم authors

زهرا حسین میرزایی

عضو باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان، اصفهان

زهره حسین میرزایی

عضو باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان، اصفهان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
-حسینمیرزایی، ز. و سپاهی، ع.»، 1387، "مطالعه زونینگ آشکار و ...
-Boutz, M.M.R. _ Woensdregt, C.F., 1993, "Theorical growth forms of ...
introduction o the rock forming An:ه - Deer, W. A., ...
-Klein, C. and Harlbut, Jr C. S. (1999): "Manual of ...
-Kostov, I., 1968, "Mineralogy". Cliver and Boyd, London, 587. ...
-Locock, A., 2008, "An Excel spreadsheet to recast analyses of ...
-Sepahi, A. A., 2007, "A detailed study of morphology and ...
-Sepahi, A.A., 2008, "Typology and petrogenesis of granitic rocks in ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی تغییرات فرم بلوری گارنت در لیتولوژی های غنی و فقیر از کلسیم" توسط زهرا حسین میرزایی، عضو باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان، اصفهان؛ زهره حسین میرزایی، عضو باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان، اصفهان نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی زمین شناسی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله لیتولوژی ، سنگهای غنی از کلسیم، دگرگونی ناحیه ای، گارنت، منطقه همدان هستند. این مقاله در تاریخ 3 تیر 1390 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1195 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که منطقه مورد مطالعه، بخشی از استان همدان میباشد که در زون دگرگونی سنندج- سیرجان قرار گرفته است. توده پلوتونیک الوند مهمترین پدیده آذرین منطقه میباشد که پیرامون آن را سنگهای دگرگونی مجاورتی و ناحیهای با درجه دگرگونی پایین تا بالا فرا گرفته است. این سنگ ها را می توان به سه گروه سنگ های دگرگونی مجاورتی، دگرگونی ناحیه ای و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی تغییرات فرم بلوری گارنت در لیتولوژی های غنی و فقیر از کلسیم با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.