بررسی الزامات ورود موفق به بازار برای شرکتهای دانشبنیان نوپا (موردمطالعه شرکتهای حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات تهران)
Publish Year: 1399
Type: Journal paper
Language: Persian
View: 415
This Paper With 36 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- I'm the author of the paper
Export:
Document National Code:
JR_JTDM-8-1_006
Index date: 24 April 2021
بررسی الزامات ورود موفق به بازار برای شرکتهای دانشبنیان نوپا (موردمطالعه شرکتهای حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات تهران) abstract
شواهد نشان میدهند که روند تجاریسازی و ورود به بازار در شرکتهای دانشبنیان نوپا، چندان امیدوارکننده نیست. همچنین پیچیدگی و اهمیت این موضوع در مورد فناوریهای پیشرفته با ویژگیهای منحصربهفردی همچون سرعت فزاینده تولید دانش، کوتاه بودن چرخه عمر فناوری و اندک بودن فاصله زمان پژوهش تا عرضه محصول به بازار، دوچندان میباشد. هدف انجام این پژوهش تعیین الزامات ورود شرکتهای دانشبنیان نوپا به بازار میباشد. این پژوهش با اتخاذ رویکردی کاربردی و توصیفی-پیمایشی، برای جمعآوری اطلاعات به توزیع پرسشنامه در میان ۸۶ شرکت دانشبنیان موفق حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات (مستقر در پارک علم و فناوری تهران، پارک علم و فناوری مدرس و مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه شهید بهشتی) پرداخته است. همچنین برای بررسی ابعاد متغیرهای مورد مطالعه و سنجش روایی سازه از تحلیل عاملی تاییدی و برای آزمون فرضیههای پژوهشی از روش معادلات ساختاری استفاده شده است. بر اساس نتایج پژوهش، الزامات ورود موفق شرکتهای مزبور به بازار به ترتیب ابعاد سازمانی، عوامل محیطی و فردی میباشند. همچنین رتبهبندی مولفهها بیانگر اهمیت بیشتر مولفههای توانمندیهای استراتژیک، توانمندی بازاریابی و فروش و منابع انسانی در بعد سازمانی؛ مولفههای نهادهای حمایتی، عوامل اجتماعی، عوامل سیاسی اقتصادی و فناوری در بعد عوامل محیطی و مولفههای فردی ذهنی مدیر، فردی شخصیتی مدیر و بین فردی مدیر در بعد فردی میباشد.
بررسی الزامات ورود موفق به بازار برای شرکتهای دانشبنیان نوپا (موردمطالعه شرکتهای حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات تهران) Keywords:
بررسی الزامات ورود موفق به بازار برای شرکتهای دانشبنیان نوپا (موردمطالعه شرکتهای حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات تهران) authors
شایان روحانی راد
کارشناس ارشد مدیریت مالی، دانشگاه خوارزمی، تهران.
سیدامیرحسین طیبی ابوالحسنی
دانشجوی دکتری مدیریت بازرگانی، دانشگاه علامه طباطبائی، تهران.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :