بررسی تاثیر جهت حرکت دیواره بر انتقال حرارت جابهجایی ترکیبی درون محفظه متخلخل با جذب/تولید حرارت و میدان مغناطیسی
Publish place: Fluid Mechanics and Aerodynamics، Vol: 9، Issue: 1
Publish Year: 1399
Type: Journal paper
Language: Persian
View: 273
This Paper With 17 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- I'm the author of the paper
Export:
Document National Code:
JR_IHUMC-9-1_007
Index date: 26 April 2021
بررسی تاثیر جهت حرکت دیواره بر انتقال حرارت جابهجایی ترکیبی درون محفظه متخلخل با جذب/تولید حرارت و میدان مغناطیسی abstract
در مطالعه حاضر، برای اولین بار، اثر جهت حرکت دیوارههای محفظه ربع دایرهای شکل متخلخل بر انتقال حرارت جابجایی ترکیبی با وجود جذب/تولید حرارت یکنواخت به روش شبکه بولتزمن بررسی شده است. میدان مغناطیسی به دو صورت یکنواخت و پریودیک بر محفظه اعمال میگردد. جابجایی ترکیبی بر اثر حرکت دیوارهها در جهات مختلف به وجود میآید. نتایج نشان میدهد که افزایش عدد ریچاردسون، عدد هارتمن، ضریب جذب/تولید حرارت و کاهش ضریب تخلخل سبب کاهش عدد ناسلت متوسط میشود. با ثابت ماندن تمامی پارامترها، بیشترین مقدار عدد ناسلت متوسط مربوط به زاویه اعمال سرعت ۹۰ درجه است که در این حالت عدد ناسلت متوسط در حدود ۲۵ درصد بیشتر است. همچنین افزایش عدد ریچاردسون سبب کاهش تاثیر اعمال میدان مغناطیسی میشود. پریودیک اعمال کردن میدان مغناطیسی در مقایسه با اعمال یکنواخت، حدود ۳۰ درصد انتقال حرارت بیشتری را منجر میشود. افزایش ضریب تخلخل، اثر عدد هارتمن و زاویه اعمال سرعت را افزایش میدهد. افزایش همزمان ضریب جذب/تولید حرارت و عدد هارتمن، کاهش بیشتر عدد ناسلت متوسط را در پی دارد.
بررسی تاثیر جهت حرکت دیواره بر انتقال حرارت جابهجایی ترکیبی درون محفظه متخلخل با جذب/تولید حرارت و میدان مغناطیسی Keywords:
بررسی تاثیر جهت حرکت دیواره بر انتقال حرارت جابهجایی ترکیبی درون محفظه متخلخل با جذب/تولید حرارت و میدان مغناطیسی authors
محمد نعمتی
دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه یزد
هاجر محمدزاده
دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه علم و صنعت ایران
محمد سفید
دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه یزد
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :