نقش گسل ها در شکل گیری ذخیره سرب و روی دره بید تیران اصفهان
Publish place: The second conference on earth sciences and the wedding of Dr. Abdolkarim Gharib, a pioneer professor of Iranian geology
Publish Year: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,632
This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
GEOSYMAIAU02_238
تاریخ نمایه سازی: 23 تیر 1390
Abstract:
ذخیره سرب و روی دره بید در 35 کیلومتری باختر شهرستان تیران در کمربند متالوژنی ملایر - اصفهان قرار دارد ذخیره دره بید در یک زون گسلی قرا ردارد گسلهای موجود بطور عمده در دو راستا بصورت متقاطع عمل کرده و می توان آنها را به گسلهای اصلی و فرعی تقسیم نمود. راستای گسلهای اصلی تقریبا شمالی - جنوبی و راستای گسلهای فرعی تقریبا شرقی - غربی است گسلهای اصلی مانند یک سری مجاری نقش انتقال دهنده سیالات کانه ساز از شیلهای ژوراسیک زیرین به سنگ آهکهای کرتاسه زیرین را داشته اند گسلهای فرعی در تمرکز ماده معدنی نقش مهمی را ایفا کرده اند گسلهای اصلی و فرعی باعث ایجاد ساختهای گسلی برشهای گسلی و گشادشدگی در سنگ میزبان شده اند. این ساخت ها و برشها به طور معمول توسط مواد معدنی پرشده اند. جهت تعیین نوع و مقدار عناصر موجود و به ویژه درمناطقی که تحت تاثیر گسلها واقع شدها ند 23 نمونه برداشت شده است.
Keywords:
Authors
عباس رضایی
دانشجوی کارشناسی ارشد گروه زمین شناسی
امیرمحمد جمالی
گروه زمین شناسی دانشگاهآزا د اسلامی واحدمحلات
احمد کاظمی مهرنیا
دکترای زمین شناسی اقتصادی
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :