سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی رفتار لرزه ای تیر پیوند در قاب مهاربند واگرا

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,716

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICCVAF01_154

Index date: 4 August 2011

ارزیابی رفتار لرزه ای تیر پیوند در قاب مهاربند واگرا abstract

یکی از روشهای مقاوم سازی سازه های فولادی استفاده از سیستم های دوگانه قاب خمشی همراه با سیستم باربر جانبی مانند قابهای مهاربندی شده فولادی می باشد سیستم مهاربندی برون محور فولادی یک راه حل مناسب برای ساختمان های چند طبقه واقع در مناطق لرزه خیز می باشد دراین مقاله با استفاده از تحلیل دینامیکی تاریخچه زمانی رفتار لرزه ای طولهای مختلف تیرپیوند در سیستم مهاربند برون محور بررسی شده است رفتار غیرخطی سیستم مهاربند برون محور تحت تاثیر سه شتاب نگاشت زلزله کهک ، زرند ، کجور فیروزاباد بلده مورد بررسی قرارگرفته است به دلیل اینکه معیار ایمنی سازه ها تغییر مکان نسبی جانبی آنها می باشد نتایج به دست امده را بر اساس تغییر مکان نسبی جانبی طبقات بیان شده است

ارزیابی رفتار لرزه ای تیر پیوند در قاب مهاربند واگرا Keywords:

سیستم مهاربندی برون محور , تیر پیوند , تحلیل دینامیکی تاریخچه زمانی , شتاب نگاشت

ارزیابی رفتار لرزه ای تیر پیوند در قاب مهاربند واگرا authors

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
_ . وزارت مسکن و شهرسازی، معاونت نظام مهندسی و ...
. کمیته دائمی بازنگری آیین نامه طراحی ساختمانها در برابر ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی رفتار لرزه ای تیر پیوند در قاب مهاربند واگرا" توسط محسن دیانی، دانشجوی کارشناسی ارشد سازه؛ جعفر عسگری مارنانی؛ محمدصادق روحانی منش نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس بین المللی ساخت ساز شهری در مجاورت گسل های فعال پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سیستم مهاربندی برون محور، تیر پیوند، تحلیل دینامیکی تاریخچه زمانی، شتاب نگاشت هستند. این مقاله در تاریخ 13 مرداد 1390 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2716 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از روشهای مقاوم سازی سازه های فولادی استفاده از سیستم های دوگانه قاب خمشی همراه با سیستم باربر جانبی مانند قابهای مهاربندی شده فولادی می باشد سیستم مهاربندی برون محور فولادی یک راه حل مناسب برای ساختمان های چند طبقه واقع در مناطق لرزه خیز می باشد دراین مقاله با استفاده از تحلیل دینامیکی تاریخچه زمانی رفتار لرزه ای ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی رفتار لرزه ای تیر پیوند در قاب مهاربند واگرا با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.